24-vuotias Ida on uusi Miss Jyväskylä – opiskelee tietotekniikkaa ja pyörittää omaa hääalan yritystään - Viihde - Ilta-Sanomat

24-vuotias Ida on uusi Miss Jyväskylä – opiskelee tietotekniikkaa ja pyörittää omaa hääalan yritystään

Miss Jyväskyläksi valittiin 24-vuotias Ida Majurinen.

1. perintöprinsessa Sade Viitanen, Miss Jyväskylä Ida Majurinen sekä 2. perintöprinsessa Jasmiina Kääminen.­

18.10. 18:11

Uusi Miss Jyväskylä on valittu. Voittajaksi kruunattiin 24-vuotias Ida Majurinen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Sade Viitanen, ja toiseksi perintöprinsessaksi Jasmiina Kääminen.

Tuore Miss Jyväskylä Ida Majurinen on tietotekniikan opiskelija Jyväskylän yliopistosta. Hän on pyörittänyt omaa hääalan yritystä opintojen ohella neljän vuoden ajan, sekä perustanut myös uuden yrityksen viime kesän aikana. Majurinen harrastaa muun muassa kuntosalia ja painonnostoa.

Majurinen tuuletti villisti voittoaan.­

Missikaudelta hän odottaa paljon uusia kokemuksia.

– Olen huippuinnoissani uudesta tittelistä ja siitä mitä se tuo tullessaan. Olen saanut jo hienoja kokemuksia itse Miss Jyväskylä kilpailun aikana, kertoo Miss Jyväskylä 2020 kertoo mediatiedotteessa.

Uudistunut Miss Jyväskylä -kilpailu käytiin historiansa ensimmäistä kertaa kauppakeskuksessa. Kahden päivän aikana yleisölle esiteltiin kauden uusia muotiasusteita ja tanssiesityksiä muotinäytöshengessä. Finaalipäivänä artisti Janely esiintyi tarjoten livemusiikkia missien esityksiin.

1. perintöprinsessa Sade Viitanen, Miss Jyväskylä Ida Majurinen sekä 2. perintöprinsessa Jasmiina Kääminen.­

Miss Jyväskylä -kilpailua järjestää Domakers Finland. Tämä vuosi on ollut koronan vuoksi haasteellinen, mutta se on mahdollistanut myös sisällöllisiä uudistuksia.

– Nyt pääsimme toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni kauppakeskuksessa toteutettavasta finaalista. Se sujui erittäin onnistuneesti. Tänä vuonna kilpailussa oli myös erityisen kovatasoisia finalisteja ja valinta oli luonnollisesti vaikea, kertoo Domakers Finlandin toimitusjohtaja Tanja Finne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?