Vipinää peiton alla Big Brother -talossa! – Arttu ja Ella heittäytyivät kiihkeiksi asukkaiden edessä: ”Kylläpä teki hyvää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vipinää peiton alla Big Brother -talossa! – Arttu ja Ella heittäytyivät kiihkeiksi asukkaiden edessä: ”Kylläpä teki hyvää”

Artun ja Ellan välit kuumenivat Big Brother -talon yössä.

Arttu ja Ella ovat viihtyneet toistensa seurassa.­

18.10. 0:53 | Päivitetty 18.10. 1:51

Big Brother -talossa läheisissä väleissä viihtyneet Arttu ja Ella viettivät lauantain ja sunnuntain välistä yötä jälleen kiihkeissä tunnelmissa. Kameroiden välityksellä katsojille näytti siltä, että kaksikko päätyi harrastamaan seksiä kameroiden edessä. Tilanteessa oli kuitenkin läsnä vitsaileva tunnelma, joten peiton alustapahtumat eivät tulleet kameroiden välityksellä täysin selvästi ilmi.

Vipinä nähtiin BB:n 24/7-kanavalla, missä voi seurata talon tapahtumia reaaliajassa.

Tilanne sai alkunsa perjantai-iltana vähän ennen puolta yötä, kun asukkaat olivat menossa nukkumaan. Valot oli sammutettu, mutta kaikki asukkaat olivat vielä hereillä.

Marko ja Olli-Pekka olivat lähteneet tupakalle ja Kati kylpyhuoneeseen, muut asukkaat puolestaan olivat sängyssä peiton alla.

Ella ja Arttu pohtivat, että jompikumpi heistä tai he molemmat saattavat joutua häädetyksi BB-talosta sunnuntaina, ja tämä saattaisi olla heidän viimeinen yhteinen yönsä BB-talossa. He olivat yhtä mieltä siitä, että ”nyt olisi hyvä hetki harrastaa seksiä”.

Paula kannusti parin suunnitelmia.

– Meinaatteko te nyt tehdä sen? Paula kysyi.

Arttu ja Ella keskustelivat vielä hetken muiden asukkaiden kanssa, ennen kuin ryhtyivät lemmenpuuhiin.

– Sitte ruvetaan jörnimään, Arttu sanoi Ellalle.

– Oikeesti? Ai että, Ella vastasi.

– Oisko lähetyssaarnaaja eka, Ella pohdiskeli.

– Mä tykkään ottaa takaa, Arttu paljasti.

– Siinä ei pysty suutelemaan. Otetaan se lähetyssaarnaaja, Ella päätti.

– Nonni, kohta lähdetään, totesi Arttu.

– Tuu ekana tähän päälle, Ella opasti.

– Eiku lusikasta ensin, Arttu tuumi.

– Joppe katsoo kateellisena, ei Sasan kanssa tömmöstä ollutkaan, Ella kommentoi tilannetta sivusta seuranneelle Joelille.

– Nytkö se alkoi, Joel kysyi.

– Nyt se alkaa, Arttu totesi.

– Se alkoi jo, Ella myötäili.

Hetken kuluttua peiton alla alkoi reipas jynkytys muiden asukkaiden seuratessa ja kommentoidessa tilannetta lähietäisyydeltä. Kristiina ja Paula myös keskustelivat petipuuhissa olevan parin kanssa.

Lemmenleikin loputtua pariskunta lähti yhteistuumin ulos tupakalle.

– Kylläpä teki hyvää, Arttu huokaili.

– Tuo oli iconic moment, Ella summasi.

– Oli kyllä näyttävä show, sen verran voin sanoa, Paula kommentoi näkemäänsä.

Makuuhuoneen tapahtumat puhuttivat asukkaita pitkään. Tilanteen kokonaan missanneet Marko ja Kati eivät ensin meinanneet uskoa, kun muut asukkaat kertoivat Ellan ja Artun harrastaneen juuri seksiä.

– Te missasitte koko show’n, Olli-Pekka vakuutti epäuskoisille Markolle ja Katille.

Ella ja Arttu ovat jo useamman viikon nukkuneet tiiviisti vierekkäin ja tiettävästi kaksi kertaa aiemmin olleet intiimeissä tekemisissä toistensa kanssa. Viime viikolla Ella paljasti Roopelle ”helpottaneensa” Artun oloa yön pimeydessä.

Myös tiistai-iltana valojen sammuessa tunnelma alkoi käydä kaksikon välillä kuumaksi.

Käydessään vessassa Ella sai tapahtumista kuittailua osakseen. Toinen asukas Olli-Pekka kyseli, oliko kaksikolla kenties jälleen käsipeliä.

BB-Arttu.­

– Ei, Ella väitti.

– Tais vähä olla, Joel tokaisi.

Tilanne huvitti muita talon asukkaita.

– Mä lähin pois ku hirvee litinä ja lotina, Joel täräytti.

Ella ja Arttu ovat myös nukkuneet läheisesti lusikassa useita öitä.

BB-Ella.­

BB-talon asukkaat toipuvat lauantaina perjantain poikkeuksellisen railakkaista bileistä, joissa Ella muun muassa oksensi sänkyynsä kolmesti ja muut asukkaat päätyivät auttamaan häntä.

Lopulta kaikki juhlijat oli saateltu nukkumaan jo puolenyön aikaan, joten juhlat eivät jatkuneet aamuyön pikkutunneille asti.

Kaikki talon asukkaat ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä, jossa katsojat äänestävät nyt sitä asukasta, jonka haluavat poistuvan talosta. Ella ja Arttu sekä Sami ovat yleisöäänestyksessä saaneet eniten ääniä, joten he ovat vaarassa joutua häätöön.

Artun, Ellan ja Samin jatko Big Brother -talossa selviää sunnuntai-iltana nähtävässä suorassa Big Brother Suomi -lähetyksessä.

Juttua päivitetty 18.10. kello 1.13 ja 1.48: tarkennettu, että asukkaiden välinen seksin harrastaminen oli katsojien havainto, ei vielä vahvistettu tieto. Juttua myös täydennetty asukkaiden sitaateilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?