Roope Salminen julkaisi kuvan, josta häntä ei ole edes tunnistaa – kommenttikentässä alkoi välittömästi naseva kuittailu - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen julkaisi kuvan, josta häntä ei ole edes tunnistaa – kommenttikentässä alkoi välittömästi naseva kuittailu

Juontajana ja näyttelijänä tunnettu Roope Salminen julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan Teit meistä kauniin -elokuvan kuvauksista.

Roope Salminen on tullut tutuksi muusikkona, juontajana ja näyttelijänä.

17.10.2020 18:34

Roope Salminen on tullut suomalaisille tutuksi paitsi Putous-suosikkiohjelman pitkäaikaisena juontajana, myös muusikkona ja näyttelijänä. Salminen on tähdittänyt urallaan muun muassa Kotikatu-ohjelmaa sekä useita elokuvia.

Yksi Salmisen ensimmäisistä merkittävistä elokuvarooleista oli Tuukka Temosen ohjaamassa Teit meistä kauniin -elokuvassa. Apulanta-yhtyeen historiasta kertova elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2016 ja Salminen näytteli elokuvassa yhtyeen kitaristia Antti Lautalaa.

Lauantaina Salminen julkaisi omalla Instagram-tilillään nostalgisen otoksen Teit meistä kauniin -elokuvan kuvauksista yli neljän vuoden takaa. Kuvassa Salminen poseeraa rooliasussaan, eli nahkatakissa, tummassa silmämeikissä ja mustaksi värjätyissä hiuksissa.

– Onks joku teistä nähny Teit meistä kauniin -elokuvan? Mitä tykkäsit? Se oli mun eka iso leffarooli ja täs kuvassa tiivistyy mikä fiilis oli läpi kuvausten, Salminen kirjoitti kuvatekstissään.

Salmisen julkaiseman kuvan kommenttikenttä täyttyi oitis seuraajien kommenteista. Monet päivittelivät kommenteissaan, ettei Salmista ole miltei tunnistaa rooliasunsa takaa. Eräs suosikkijuontajan seuraajista päätti myös jättää otokseen varsin nasevan kommentin.

– Kunnon babyface. Paljonko oli ikää tuolloin? hän kuittaili kommentissaan.

Kommentti poiki kuitenkin Salmiselta vitsikkään vastauksen.

– Hmm. Toi tais olla yhdeksän vuotta sitten eli oon ollut 28, Salminen veisteli.

Salmista ei nähty Putouksen juontajana tänä syksynä.

Salmisen sarkasmilla maustettu vastaus aiheutti hämmennystä miesten seuraajissa, sillä näyttelijä täytti hiljattain 30 vuotta. Lisäksi Teit meistä kauniin -elokuvan ilmestymisestä on kulunut vain neljä vuotta.

– No et ole kyllä voinut olla 28 yhdeksän vuotta sitten, eräs huomautti.

– Sarkasmia, huomautti toinen.

Roope Salminen nousi suuren yleisön tietoisuuteen, kun hän aloitti Putous-viihdeohjelman juontajana vuonna 2016. Tänä syksynä Salmista ei ohjelman All Stars -kaudella nähty, vaan hänet korvasi Joonas Nordman.

Roope Salminen on tullut tutuksi muusikkona, juontajana ja näyttelijänä.

Salminen on ollut tänä syksynä käräjillä seksuaalirikokseen liittyen. Käräjäoikeus katsoi Roope Salmisen syylliseksi seksuaaliseen tekoon pakottamisesta perjantaina 18. syyskuuta, kun Putous-kausi alkoi lauantaina 19. syyskuuta. Tuomio ei ole lainvoimainen, ja Salminen on kertonut valittavansa päätöksestä hovioikeuteen.

Roope Salminen on tullut tutuksi myös muusikkona. Hän luotsaa omaa Roope Salminen ja koirat -yhtyettään. Salminen asuu avoliitossa yhdessä näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa. Pariskunta toivotti tänä vuonna tervetulleeksi esikoisensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?