Stefan Therman: Ero Sofia Belórfista! - Viihde - Ilta-Sanomat

Stefan Therman: Ero Sofia Belórfista!

Stefan Therman kertoo Instagramissa eronneensa Sofia Belórfista.

Stefan Therman kertoo eronneensa Sofia Belórfista.

17.10.2020 13:41

Stefan Therman kertoo Instagram-tilinsä Stories-osiossa eronneensa Sofia Belórfista.

– Kaikella rakkaudella ja ymmärryksessä haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa. Toivon, ettei asiaa puida sen enempää. Voimaa ja valoa, Therman kirjoittaa Instagramissa.

Therman vahvistaa IS:lle parin eronneen.

– Ei tässä mitään, kaikki on hyvin, hän kertoo IS:lle.

Sofia Belórf kertoo omalla Instagram-tilillään, ettei hän kommentoi yksityiselämänsä asioita millään tavalla. Hän ei ole ottanut omissa somekanavissaan kantaa Thermanin eroväitteisiin.

– En kommentoi yksityiselämäni asioita mitenkään mihinkään tällä hetkellä – kaikki on hyvin, Belórf toteaa lyhyesti Instagramissa.

Therman ja Belórf ovat viihtyneet yhdessä sen jälkeen, kun Belórf erosi keväällä ex-poikaystävästään Niko Ranta-ahosta. Therman puolestaan erosi viime pääsiäisenä pitkäaikaisesta avopuolisostaan Martina Aitolehdestä. Thermanilla ja Aitolehdellä on yhteinen tytär.

Belórf kertoi Ranta-ahosta erottuaan MTV:lle, että hän halusi löytää elämäänsä perheen ja miehen, joka on läsnä. Ranta-aho on pääsyytettynä Katiska-vyyhdissä.

Therman ja Belórf eivät ole kommentoineet parisuhdettaan julkisuudessa, mutta pari on näyttänyt rakkautensa avoimesti sosiaalisessa mediassa. Parin suhde paljastui hiljalleen viime keväänä, vaikka he aluksi yrittivät kiistää seurustelevansa.

Toukokuussa Therman lopulta julisti Instagramissa olevansa rakastunut mies ja julkaisi kuvan, jossa Belórf loikoili sängyllä hänen kotonaan Hangossa. Kuvan yhteyteen Therman laittoi suuren sydänemojin.

– Onko se teidän ongelma, että olen rakastunut? Stefan kommentoi tuolloin erään Instagram-kuvansa alla suhdehuhuja.

Pari asui yhdessä Helsingin Eiranrannassa. Koronapandemian aikana he matkustelivat yhdessä muun muassa Lapissa, Italiassa ja Monacossa ja julkaisivat matkoiltaan rakkaudentäyteisiä kuvia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?