Marja Hintikka julkaisi kesäisen kuvan itsestään bikineissä – Ile-puoliso iski otokseen heti tyhjentävän kommentin - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka julkaisi kesäisen kuvan itsestään bikineissä – Ile-puoliso iski otokseen heti tyhjentävän kommentin

Juontaja Marja Hintikka julkaisi Instagram-tilillään kesäisen kuvan, johon puoliso Ile Uusivuori kävi välittömästi jättämässä kommentin.

Marja Hintikan kesäinen kuva poiki runsaasti ihastelevia kommentteja.­

13.10. 12:56

Juontaja Marja Hintikka tunnetaan ihmisenä, joka rakastaa kesää ja mökkeilyä. Pimenevän syksyn tullen Hintikka päättikin piristää sekä itseään että seuraajiaan julkaisemalla omalla Instagram-tilillään kesäisen kuvan, jossa hän istuu bikinit yllään suplaudan päällä.

– Apua! Nyt on se hetki vuodesta, kun tulee isosti ikävä kesää. Postasin yhden lempparikesäkuvista. Tämä muistuttaa siitä heinäkuun päivästä, kun vaan suppailtiin ja juotiin kahvia laiturilla ja lapset kiljui riemusta. Nyt ne kiljuu muuten vaan. Kesä, tule takaisin! Hintikka kirjoittaa kuvatekstissään.

– Huolestujille tiedoksi: pelastusliiviä ei ole, koska tässä kohtaa kelluin 50 cm syvässä rantavedessä ja otin aurinkoa, hän lisää.

Hintikan päivitys poiki nopeasti yli tuhat tykkäystä sekä lukuisia kommentteja. Monet olivat Hintikan kanssa samoilla linjoilla siitä, että kesä ja helteet olisivat jälleen tervetulleita. Myös Hintikan puoliso, juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuori kiirehti välittömästi kommentoimaan vaimonsa kuvaa.

– Hottis, Uusivuori kommentoi hymiöiden kera.

– Älä muuta sano! Takaisin kesä, lämpö ja aurinko, kommentoi yksi Hintikan seuraajista.

– Olet oikeessa. Nyt kun alkoi pimeys, niin tulee ikävä kesää ja ihmisten huoletonta katsetta ja iloa lämmöstä ja valosta, komppasi toinen.

– Minä odotan sitä, että tulee talvi ja lunta, täräytti kolmas.

Hintikka ja Uusivuori menivät naimisiin vuonna 2011.­

Hintikka ja Uusivuori ostivat itselleen oman kesämökin vuonna 2016. Tänä kesänä Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Hintikka kuvaili mökkiä perheen ”pakopaikaksi”, johon he lähtevät karkuun kiireistä ja hektistä arkea. Hintikka kertoi kaivanneensa omaa kesämökkiä pitkään.

– Tajusin olevani kuin jumissa kaksivuotiaan taaperon ja pienen koliikkivauvan kanssa. Meillä ei ollut omaa paikkaa, jonne paeta hektistä arkea luonnon rauhaan, Hintikka muisteli IS:lle kesäkuussa.

Hintikan ja Uusivuoren rakkaus roihahti vuonna 2006, kun Hintikka juonsi YleX-kanavan aamuohjelmaa. Eräänä päivänä muu työryhmä lähti viettämään virkistyspäivää Hintikan jäädessä vetämään iltapäivän lähetystä yhdessä Uusivuoren kanssa.

Marja Hintikka ja hänen puolisonsa hankkivat itselleen kesämökin vuonna 2016.­

Lähetys sujui liki täydellisesti. Vitsit lensivät ja keskustelu sujui kuin itsestään.

– Ihmettelin heti, että miten tämän ihmisen kanssa on niin helppo olla, Hintikka muisteli IS:lle tammikuussa.

Pari meni naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme lasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?