Janni Hussi avautuu Instagramissa karmeasta viikonlopustaan – itkenyt silmät päästään Harri-koiransa kohtaloa - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi avautuu Instagramissa karmeasta viikonlopustaan – itkenyt silmät päästään Harri-koiransa kohtaloa

Radiojuontaja Janni Hussi kertoo Instagramissa Harri-koiransa joutuneen leikkaukseen.

Hussi julkaisi rehellisen päivityksen, jossa kertoi itkeneensä viikonloppuna silmät päästään.­

12.10. 11:37

Sosiaalisen median vaikuttajana, televisiopersoonana ja radiojuontajana tunnettu Janni Hussi julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen, jossa avautuu surkeasta viikonlopustaan. Hussi kertoo kirjoituksessaan olleensa viikonloppuna huolesta suunniltaan, kun hänen Harri-koiransa loukkasi itsensä.

– Meillä on ollut huono viikonloppu. Harri loukkasi etujalkansa ja on parhaillaan leikkauksessa. Jalassa murtumia ja sijoiltaan menoja, Hussi kertoo päivityksessään.

Hussi kertoo Harrin olevan siis parhaillaan leikkauksessa. Hoitoon pääsyä jouduttiin odottamaan maanantaihin, sillä viikonloppuna ei löytynyt sopivaa päivystävää eläinlääkäriä auttamaan koiraa hädässä. Harri on rodultaan toyvillakoira.

– Viime yö nukuttiin sohvalla, lattialla ja milloin missäkin. Päivystyksestä saatiin lasta jalkaan ja kovat aineet helpottamaan kipua, joka on heittämällä ollut pienelle rakkaalle infernaalista. Nyt odotellaan ja toivotaan parasta, että jalka tulee toimintakuntoon, Hussi kirjoittaa.

Hussi kertoo kirjoituksessaan olleensa viikonloppuna huolesta suunniltaan ja itkeneensä vuolaasti, sillä hän ei ole voinut auttaa kivuista kärsivää lemmikkiään.

– Oon itkenyt silmät päästäni avuttomuutta kun toinen on kärsinyt vieressä. Soittanut kaikki mahdolliset ja mahdottomat ensiavut, mutta missään ei ollut päivystävää leikkaavaa ortopediä viikonloppuna töissä. Nyt Harri on onneksi hyvissä käsissä. Illalla tiedetään lisää, Hussi toteaa päivityksessään.

Hussin kirjoitus poiki välittömästi tuhansia tykkäyksiä ja satoja tsemppiviestejä, joissa radiojuontajan seuraajat toivoivat Harri-koiralle pikaista paranemista. Muun muassa radiojuontaja Alma Hätönen kiirehti kommentoimaan Hussin päivitystä.

– Voi ei! Mikä koirien epäonnen viikonloppu. Tsemppiä teille älyttömästi, itsekin hiljattain eläinlääkärissä koiransa kanssa vieraillut Hätönen kirjoitti kommentissaan.

– Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Harri kuntoutuu pian, toivoi puolestaan Rita Niemi-Manninen.

– Voi ei! Tsemppiä ihan hulluna! Kaikki menee varmasti parhain päin, tsemppasi Tuija Pehkonen.

Harri-koiran tiedetään olevan Hussille todella rakas.­

Harri-koiran tiedetään olevan äärimmäisen rakas niin Hussille kuin hänen avopuolisolleen Joel Harkimolle. Juontaja on usein kertonut koirastaan haastatteluissa ja poseerannut lemmikkinsä kanssa lukuisissa yhteiskuvissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?