Arman Alizad julkaisi ensimmäisen kuvan kuukauden vanhasta tyttärestään – ylpeä isä suukottaa ”Kikiä” hellästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Arman Alizad julkaisi ensimmäisen kuvan kuukauden vanhasta tyttärestään – ylpeä isä suukottaa ”Kikiä” hellästi

Arman Alizadin ja Senay Cocon onni täydentyi syyskuussa tyttärellä.

Senay Coco ja Arman Alizad saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa kuukausi sitetn.­

10.10. 22:41

Arman Alizadin ja hänen puolisonsa Senay Cocon ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi kuukausi sitten. Alizad kertoi Instagramissa 11. syyskuuta, että pari sai pienen tyttövauva. Tv-tähti julkaisi tuolloin kuvan, jossa näkyi ainoastaan pienokaisen käsi, joka piti häntä sormesta kiinni.

Lauantaina Alizad julkaisi ensimmäisen varsinaisen kuvan tyttärestään. Kuvassa Alizad pitelee kuukauden ikäistä pienokaista ilmassa ja suukottaa tämän otsaa. Alizad kutsuu tytärtään kuvatekstissä Kikiksi.

– Pikku Kiki, sinä ja sisaruksesi tulette olemaan hallitsijoita. Tulette olemaan ankaria, mutta reiluja. Kukistatte kaikki vihollisenne, sillä kun valkoiset tuulet puhaltaa ja lumi saapuu, yksinäinen susi kuolee ja lauma selviytyy, Alizad kirjoittaa kuvatekstissä.

Alizadilla on lisäksi kolme lasta aiemmasta liitostaan.

Myös Senay Coco julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan yhdessä parin pienokaisen kanssa.

– Pieni Kikini, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Senay Coco tunnetaan meikkaajana ja stylistina. Hän on työskennellyt useiden Suomen eturivin artistien kanssa.

Pariskunta kertoi Venla-gaalassa IS:n haastattelussa tunteneensa toisensa jo pitkään, mutta rakkaus syttyi syksyllä 2019.

– Tapasimme vuosia sitten, olemme tienneet toisemme mutta emme ole tunteneet. Viime syksynä loppusyksystä tutustuttiin paremmin ja nyt ollaan yhdessä, pari kertoi onnellisena.

He kertoivat, että heitä yhdistää moni asia.

– Meillä on kivaa. Ymmärrämme tosi hyvin toisiamme, Coco kertoi.

– Samanlainen maailmankuva, huumorintaju, tapa nähdä asioita, vanhemmuus... kaikki nämä asiat, Alizad puolestaan luetteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?