SK: Big Brotherista tuttu Sini rikkoi hiljaisuuden – kertoo nyt ensimmäistä kertaa elämästään BB:n jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

SK: Big Brotherista tuttu Sini rikkoi hiljaisuuden – kertoo nyt ensimmäistä kertaa elämästään BB:n jälkeen

Porilaisen Sinin aika Big Brother -talossa jäi lyhyeksi. Nyt hän kertoo Satakunnan Kansan haastattelussa kuulumisiaan.

7.10.2020 9:47

33-vuotias porilainen asianajaja Sini poistui syyskuussa Big Brother -talosta vain vajaan viikon jälkeen. Syynä oli avioerohakemus, jonka Sinin aviomies oli jättänyt sillä välin, kun Sini itse oli asukkaana talossa.

Pian Sinin talosta poistumisen jälkeen selvisi, että hänet on toistaiseksi siirretty sivuun työtehtävistään asianajotoimistosta. Sini on kertonut työskentelevänsä asianajajana miehensä omistamassa yrityksessä.

– Toimistomme on päätynyt julkisuuteen työntekijämme tosi-tv-sarjaan osallistumisen vuoksi. Tilanne on toimistomme kannalta ikävä, asianajotoimisto tiedotti syyskuussa.

Sini on pysynyt vaitonaisena Big Brother -kokemuksestaan ja elämässään tapahtuneista käänteistä. Nyt hän kertoo Satakunnan Kansan haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan ja elämästään.

– Toisin kuin kuvitellaan, minulla on tällä hetkellä kaikki hyvin ja voin ihan hyvin. Vaikka matka BB-talossa jäi lyhyeksi, en kadu sinne menemistä lainkaan, Sini sanoo Satakunnan Kansalle.

Hän korostaa haastattelussa, ettei hakenut Big Brotheriin julkisuuden takia.

– En hakeutunut julkisuuden takia ohjelmaan. En halua miksikään ö-luokan julkkikseksi, joka kertoo kuulumisiaan lehdistölle kaiken maailman kissanristiäisissä. Halusin ainoastaan tuoda julkisuuden kautta itselleni tärkeitä asioita esille, kuten esimeriksi rikosoikeudellisia asioita, Halusin myös näyttää oman esimerkin kautta, että vaikka on ADHD ja lukihäiriö, silti voi pärjätä elämässä hyvin, Sini sanoo.

  • Katso alla olevalta videolta, miten Sinin lähtö kerrottiin muille BB-asukkaille:

Sini jäi virkavapaalle Big Brotherin takia, ja virkavapaa jatkuu, vaikka aika talossa jäikin lyhyeksi. Hän kertoo Satakunnan Kansalle aikovansa käyttää ajan rauhoittumiseen. Ensi keväänä hän aikoo hakea kauppakorkeakouluun Porin yliopistokeskuksen yksikköön.

– En halua enää sitä, että elämässä ei ole mitään muuta sisältöä kuin työ. Olen saanut nyt rauhassa miettiä, mitä haluan elämältä. Olen kerrankin nukkunut hyvin, sillä yleensä nukun tosi vähän. Olen ottanut rennosti kerrankin elämässä.

”Ihan sama, vaikka pidätte ärsyttävänä ämmänä”

Sini on aiemmin kommentoinut Big Brother -aikaansa Instagramissaan. Sinin mukaan hän leimautui BB-talossa Minnan kiusaajaksi. Monet tv-katsojat kokivat Minnan tulleen kiusatuksi talossa toisten asukkaiden toimesta.

– Kiitos Minna! Säkin olet aivan upea tyyppi ja just hyvä sellaisena kuin olet! Ollaan toki erilaisia, mutta se on rikkaus. En olisi ikinä ilman BB:tä tavannut tuollaista naista, ja se sun kasvu siinä kahdessa viikossa oli aivan mieletöntä! Sä olet niin henkinen voittaja! Sini kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa julkaisemassaan tekstissään.

Porilainen asianajaja ja varatuomari Sini nähtiin Big Brother -talossa.

– Minnan kanssa olen siis jutellut päivän aikana, ja about noin tuhat kiloa paskaa on tippunut harteilta ja vihdoin alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Ylivoimaisesti järkyttävin asia minulle oli talosta tultuani, miten Minnaan liittyvät tapahtumat ovat näyttäytyneet talon ulkopuolelle. Kaikista vähiten ikinä halusin tulla leimatuksi kiusaajaksi, hän sanoi.

– Ihan sama, vaikka pidätte ärsyttävänä ämmänä, mutta olen niin vastaan kiusaamista kuin olla ja voi. Olen koko viikon kokenut järkyttäviä tunnontuskia, jos Minna on todella tuntenut olonsa kiusatuksi. Olen halunnut erikoistua uhrien avustamiseen siksi, koska haluan olla heikompien puolella. En siedä epäoikeudenmukaisuutta ja sitä, kun lyötyä lyödään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?