Tuore kuva Lenny Kravitzista löi ihmiset ällikällä – ”Kuinka ihmeessä hän voi olla 56-vuotias?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuore kuva Lenny Kravitzista löi ihmiset ällikällä – ”Kuinka ihmeessä hän voi olla 56-vuotias?”

Lenny Kravitzin paidaton kuva Men’s Health -lehden kannessa sai ihmiset kommentoimaan kiivaasti Twitterissä.

­

3.10. 18:01

Rock-tähti Lenny Kravitzin tuore kuva Men’s Health -aikakauslehden kannessa on saanut tähden fanit hieraisemaan silmiään. Kravitz jakoi Twitterissä lehden kansikuvan ,jossa poseeraa farkut jalassa ilman paitaa.

Pian kuvan jakamisen jälkeen kuvan alle kertyi satoja kommentteja koskien 56-vuotiaan Kravitzin ulkonäköä.

– Kuinka ihmeessä tämä mies voi olla 56-vuotias? Eräs kommentoija ihmetteli.

Useissa muissakin kommenteissa ihmeteltiin nimenomaan sitä, kuinka Kravitz voi 56-vuotiaana olla niin kovassa fyysisessä kunnossa. Muun muassa tällaisia kommentteja Twitterissä kirjoitettiin kuvaan liittyen:

– Kahtia jakautuneessa maassa, uskon, että me kaikki olemme samaa mieltä, että Lenny Kravitz on todella upeassa kunnossa.

– Olen vihainen siitä, kuinka kuumalta Lenny Kravitz näyttää 56-vuotiaana.

– Mitä taikuutta tämä on? Lenny Kravitz ei ole vanhentunut yhtään 20 vuodessa.

– Kun täytän 56 vuotta, toivon etten ole antanut itseni rupsahtaa samalla tavalla kuin Lenny Kravitz.

Myös laulaja Lionel Richie, 71, kommentoi lehden kansikuvaa humoristiseen sävyyn.

– Toivottavasti näytän yhtä hyvältä kuin hän, kun olen hänen ikäisensä, Richie vitsaili Twitterissä.

Men’s Health -lehden haastattelussa Kravitz kertoo, kuinka pitää kunnostaan huolta. Lehden verkkosivulla olevissa kuvissa ja videoissa Kravitz nostelee muun muassa käsipainoja palmupuiden varjossa, juoksee viidakossa ja meloo suppilaudalla.

Lenny Kravitz kuvattuna Helsingin-keikallaan kesäkuussa 2019.­

Lehden haastattelussa Kravitz muun muassa kertoo edesmenneen isoisänsä olleen todella kovakuntoinen ja lihaksikas vielä 80-vuotiaana. Kravitzilla itsellään on ollut 1990-luvun lopusta saakka sama personal trainer. Kravitzin personal trainer Dodd Romero asuu Miamissa, siispä kaksikko on viime aikoina treenannut FaceTimen välityksellä.

Lehden mukaan Kravitz kiittelee Doddia siitä, että on pysynyt hoikkana ja että hän jaksaa edelleen hyvin vetää kolmetuntisen keikan. Lehden mukaan Kravitzin treeneihin kuuluu muun muassa aamuisin suoritettava aerobinen liikunta sekä ennen nukkumaanmenoa tehtävä aerobinen liikunta, jotta rasva palaa koko yön ajan. Kravitzin kerrotaan nostelevan painoja pitkin päivää.

– Meillä on aina jokin tavoite. Minun paras kuntoni ei ole menneisyydessäni, vaan se on tulevaisuudessani. Asetamme aina uusia tavoitteita sitä mukaa, kun ikää tulee, Kravitz kuvailee Men’s Healthille.

Eleutheran saarella Bahamalla parhaillaan asuva Kravitz kertoo lehdelle joutuneensa hieman improvisoimaan treenejään saarella. Kravitz kertoo juoksentelevansa viidakossa polkuja pitkin.

– Se on tällä hetkellä aerobinen liikuntani. Siirsin käsipainot yhden palmupuun juurelle. Kyseinen palmu kasvaa maasta sivuttain, joten käytän sitä nyt penkkinäni treeneissä ja makaan sen päällä painoja nostelleen. Treenini ovat täysin viidakkotreenit, Kravitz sanoo lehden haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?