Veronica Verho juoksi puolimaratonin – Martina Aitolehti ja Aku Hirviniemi yltyivät kehumaan yllättävää aikaa

Tv- ja radiojuontaja Veronica Verho iloitsee tavoitteensa ylittämisestä.

Veronica Verho nähdään parhaillaan televisiossa Posse-ohjelman juontajana.

3.10.2020 16:28

Juontaja ja sometähti Veronica Verho juoksi puolimaratonin Helsinki City Run -tapahtumassa lauantaina. Verho, 24, kertoo juosseensa 21 kilometriä alle kahteen tuntiin.

Possesta tuttu juontaja julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa onnellisena maalissa mitali kaulassaan. Verho iloitsee tavoitteensa ja itsensä ylittämisestä. Hänen mukaansa kyseinen matka ei olisi aiemmin tullut kuuloonkaan.

– Mä juoksin puolimaratonin! En voi oikeasti uskoa, että 3 vuotta sitten olin maailman onnellisin, kun sain juostua yhden kilometrin ilman hirveää tuskaa ja nyt vedin 21 km. Ja parasta tässä on se että tavoitteeksi olin laittanut ajan 2.15 ja maaliin saavuin ajassa 1.57! En voisi olla onnellisempi, Verho hehkuttaa.

Päivitys keräsi jo puolessa tunnissa yli 10 000 tykkäystä. Julkaisuun sateli lukuisia ylistäviä kommentteja naisen seuraajilta.

– Oot niin kova, Iron Man -kisaan kesällä osallistunut Martina Aitolehti kommentoi.

– Kova aika, näyttelijä Aku Hirviniemi kehuu Verhon suoritusta.

– Hyvä Veekku! räppäri Arttu Lindeman kirjoittaa.

Maaliin päästyään Veronica Verho kuvaili tunnelmiaan myös Instagramin tarinat-osiossa.

– Mua rupeaa ihan itkettämään. Tulin juuri maaliin, ja aikani oli 1.57, Verho sanoi videolla.

Instagramista selviää myös, että Verhon poikaystävä, Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen oli mukana kannustamassa.

Verho ja 33-vuotias Juhani Koskinen julkistivat suhteensa kesällä. Verho ja Koskinen elävät etäsuhteessa, sillä Juhani asuu Turussa ja Veronica Helsingissä. Juontajan mukaan he näkevät toisiaan viikonloppuisin.

– Vanhempani ovat olleet sairaan innoissaan, kun käyn usein kotona. Samalla tulee nähtyä sukulaisia, Turusta kotoisin oleva Verho iloitsi.

Veronica Verho tunnetaan menestyneenä radiojuontaja ja Youtube-tähtenä. Hänet valittiin viime vuonna vuoden radiojuontajaksi, ja hän on kuvannut elämäänsä Youtubeen jo vuosien ajan. Lisäksi hänet on nähty muun muassa Selviytyjät-, Tanssii tähtien kanssa- ja Posse-sarjoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?