Anne Kukkohovi täyttää 50 vuotta! Näin menestyneen uran mallina luonut kaunotar on muuttunut vuosien varrella - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovi täyttää 50 vuotta! Näin menestyneen uran mallina luonut kaunotar on muuttunut vuosien varrella

Anne Kukkohovi täyttää lauantaina pyöreitä.

2.10.2020 18:38

Mallina, yrittäjänä ja tv-juontajana työskennellyt Anne Kukkohovi täyttää lauantaina 50 vuotta. Kukkohovin viime vuosiin on mahtunut paljon, kuten avioero 17 vuotta kestäneestä liitosta.

Nyt hän kertoo Instagramissaan elävänsä tällä hetkellä onnellista aikaa.

– Happy woman. Ja onnellinen siksi, että olen tehnyt hyviä valintoja. Huonoja valintoja. Vaikeita valintoja. Välttämättömiä valintoja. Elämä on kaukana täydellisyydestä, koska täydellisyyttä ei ole olemassakaan, hän sanelee kuvatekstissä.

Kukkohovi nousi julkisuuteen mallina ja on sittemmin nähty erilaisissa tv-ohjelmissa ja työskennellyt kauneusalan yrittäjänä.

Vaasasta kotoisin oleva Kukkohovi työskenteli 80- ja 90-luvuilla mallina sekä Suomessa että kansainvälisesti. 1990-luvun tunnetuimpiin suomalaisiin malleihin kuulunut Kukkohovi aloitti uransa nuorena ja käveli catwalkeilla esimerkiksi Englannissa, Japanissa ja Saksassa.

Anne Kukkohovi juontohommissa Suomen huippumalli haussa -ohjelmassa.

Vuosien varrella Kukkohovi on myös tehnyt erilaisia tv-töitä. Hänet on nähty muun muassa Suomen huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja tuomarina sekä kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -suosikkiohjelmassa. Viime syksynä Kukkohovi teki uuden aluevaltauksen ja julkaisi Päin punaista -nimisen elämäkertakirjan.

Kukkohovi huhtikuussa 2009.

Kukkohovi erosi vuonna 2018 17 vuoden pitkästä liitosta. Rauhallisen perhe-elämän jälkeen Kukkohovi on nauttinut sinkkuelämän vapaudesta täysin rinnoin.

Kuva vuodelta 2010. Kukkohovi ei ole muuttunut kymmenessä vuodessa juuri lainkaan.

Kukkohovi kertoi kesällä Jonna Joutsenen emännöimässä Rakkauden nallekarkit -podcastissa, ettei edes kaipaa tällä hetkellä vakavaa suhdetta, vaan tapailee miehiä vain pitääkseen hauskaa.

– Mulla ei ole minkäänlainen paine saada uutta parisuhdetta. Monilla ystävillä tuntuu olevan eron jälkeen kiire saada niin kutsuttu uusintakierros, eli laastarisuhde, mutta mä olen ollu tosi leikkisä. On ollut kivaa olla sinkku, Kukkohovi kertoi jaksossa.

Kuvassa Kukkohovi vuonna 2011.

Anne Kukkohovilla on vajaa parikymppinen Miska-poika. Kuva vuodelta 2012.

Anne asuu Helsingin Eirassa yhdessä teini-ikäisen poikansa Miskan kanssa.

Mallikaunotar kertoi uudesta elämänvaiheestaan Ilta-Sanomien haastattelussa kesällä 2018. Kukkohovi sanoi oppineensa, ettei tee elämälle suunnitelmia, koska elämä yllättää aina.

– Minulle ihan absurdi kysymys on se, että mitä kuvittelen tekeväni viiden vuoden kuluttua. Elän hetkessä, enkä tiedä, mitä teen edes kolmen viikon päästä, hän lausui.

– Moni sanoo, että olen rohkea, mutta mielestäni elämässä ei voi takertua mihinkään, koska elämä ei mene ikinä suunnitellusti. Sen vuoksi voin tehdä päätöksiäkin tuosta vain, ja tästä syystä minussa on tiettyä vaarallisuutta.

Hän myönsi välillä jopa pelkäävänsä rajatonta elämäntyyliään.

– Jo lapsena rajat olivat minulle hyvin epämääräiset. Miskan takia minun täytyy oppia laittamaan itselleni rajat, etten mene toiseen ääripäähän. Olen kokenut elämässä kaikenlaista, eikä minua pelota mennä mihinkään.

Kukkohovi kansihaastattelussa vuonna 2013.

Kukkohovi on ollut jo nuoresta lähtien varsin itsenäinen. Ehkä juuri varhaisesta itsenäistymisestä johtuen parikymppinen Kukkohovi pärjäsi aikoinaan loistavasti mallintöissä ympäri Eurooppaa.

– Äitini oli yksityisyrittäjä ja isäni oli paljon töissä. Olin kolmilapsisen perheen kuopus, ja minun piti pysyä pois jaloista, etten häiritsisi ketään, joten otin jo lapsena vastuun itsestäni, Kukkohovi avautui haastattelussa.

– Olen kävellyt jo kolmevuotiaana yksin kirkon kerhoon. Että kun puhutaan itsenäisestä naisesta, niin tässä on yksi sellainen!

Anne Kukkohovi Espanjan Marbellassa kesällä 2014.

Kukkohovi upeana Tanssii tähtien kanssa -kisassa vuonna 2014.

Anne Kukkohovi on nauttinut sinkkuelämästä. Kuva vuodelta 2016.

Kukkohovi elämäkertansa julkistustilaisuudessa lokakuussa 2019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?