Chrissy Teigenin ja John Legendin lapsen kuolema sai maailmantähdet suunniltaan – yksi heistä tietää, miltä parista nyt tuntuu - Viihde - Ilta-Sanomat

Chrissy Teigenin ja John Legendin lapsen kuolema sai maailmantähdet suunniltaan – yksi heistä tietää, miltä parista nyt tuntuu

Lukuisat maailmantähdet osoittavat tukeaan lapsensa menettäneelle tähtiparille.

Chrissy Teigen kertoi torstaina Instagramissa avoimesti hänen ja aviomiehensä surusta.­

1.10. 22:26

Huippumalli Chrissy Teigen ja muusikko John Legend julkaisivat torstaina Instagramissa suru-uutisen ja kertoivat, että heidän vauvansa oli syntynyt kuolleena.

Teigenin raskaus oli ehtinyt puoliväliin, kun hän joutui sunnuntaina sairaalahoitoon runsaan verenvuodon seurauksena. Teigen sai losangelesilaisessa sairaalassa kaksi verensiirtoa, mutta vakuutti kaiken olevan hyvin. Torstaina tilanne oli toinen.

– Jack. Olen niin pahoillani, että elämäsi ensihetket olivat täynnä vaikeuksia ja että emme voineet antaa sinulle kotia, jonka tarvitsit selviytyäksesi. Tulemme aina rakastamaan sinua. Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet meille positiivista energiaa ja rukoilleet puolestamme. Tunnemme rakkautenne ja todella arvostamme sitä, Teigen kirjoitti Instagramissa.

Yhdellä maailman seuratuimmista pariskunnista on entuudestaan 3-vuotias Luna-tytär ja 2-vuotias Miles-poika.

Teigenin ja Legendin menetys sai lukuisat maailmantähdet ottamaan osaa heidän valtavaan suruunsa. Moni tähti kommentoi Instagramissa Teigenin kuvaa ja kertoo ajattelevansa paria ja heidän lapsiaan vaikealla hetkellä.

– Me olemme niin syvästi pahoillamme ja lähetämme teille rakkautemme, voimamme, tukemme, valomme ja huomisemme. Ei enää sanoja, Dwayne ”The Rock” Johnson kirjoitti lähettäen parille terveiset itseltään ja vaimoltaan.

– Me olemme aina täällä tukenanne ja rakastamme teitä niin paljon, Kim Kardashian toteaa.

– Olen niin pahoillani. Ajattelen sinua ja Johnia, rukoilen puolestanne ja lähetän teille valtavasti rakkautta tänä aikana, Justin Bieberin puoliso Hailey Bieber jatkaa.

– Sydämeni särkyy sinun ja Johnin puolesta. Olen niin pahoillani menetyksestänne. Lähetän sinulle ja perheellesi todella paljon rakkautta. Rakastan sinua kaunis, Paris Hilton toteaa sydämien kera.

– Lepää äiti. Lähetän vuorellisen parantavaa rakkautta sinulle ja kauniille perheellesi. Jack tulee olemaan ikuisesti perheesi enkeli. Olen niin pahoillani, Hillary Duff jatkaa.

Eräs kommentoijista myös tietää, miltä valtavan menetyksen kokeneesta parista nyt tuntuu. Take That -yhtyeestä tuttu laulaja Gary Barlow’n tytär Poppy nimittäin syntyi kuolleena vuonna 2012.

– Lähetän kaiken rakkauteni, voimani ja parhaat terveiseni teille. Sanat eivät voi helpottaa tuskaa, Barlow kirjoittaa Teigenille.

Barlow’n tytär syntyi kuolleena vain hieman ennen kuin laulajan oli määrä esiintyä Lontoon olympialaisten avajaisseremoniassa.

Myös laulaja Gary Barlow on menettänyt lapsensa. Hänen tyttärensä syntyi kuolleena vuonna 2012.­

Barlow’n ja hänen vaimonsa vauva kuoli kohtuun vain muutamaa päivää ennen laskettua aikaa. Barlow sai tietää tyttärensä kuolemasta ennen tämän syntymää, kun hänen vaimonsa soitti kertoakseen kammottavat uutiset.

– Sain puhelun ja Dawn sanoi: ”En tiedä mitään muuta tapaa kertoa tämän, mutta vauva on kuollut”. Lääkäri oli tehnyt hänelle tutkimuksen ja sanonut, että hänellä on kamalimpia mahdollisia uutisia. Minä menin taistelutilaan, Barlow muisteli pari vuotta sitten haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?