Sara Forsberg sai sokeeraavia uutisia: joutuu lähtemään Yhdysvalloista välittömästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg sai sokeeraavia uutisia: joutuu lähtemään Yhdysvalloista välittömästi

Sara Forsberg ei saanut jatkoa viisumilleen.

28.9. 22:42

Yhdysvalloissa asuva Sara Forsberg on saanut musertavia uutisia: hän ei saanut viisumilleen jatkoa koronapandemian takia ja joutuu täten lähtemään Yhdysvalloista. Laulajana, televisiopersoonana ja sometähtenä tutuksi tullut Forberg kertoo asiasta Instagramin tarinat-osiossa.

– Olen todella ikävässä tilanteessa. En saanut viisumilleni jatkoa, kiitos koronan. Minun täytyy lähteä jo kirjaimellisesti ensi viikolla, Saara-taiteilijanimellä tunnettu Forsberg kirjoittaa.

Tilanteesta erityisen ikävän tekee se, ettei Forsberg pysty ottamaan Valo-koiraansa mukaan, koska hän ei ehdi hankkia koiralle matkustukseen vaadittuja rokotteita. Päivityksessään hän etsiikin vastuullista ihmistä, joka voisi huolehtia koirasta muutaman kuukauden ajan. Sen jälkeen hän toivoo jo pääsevänsä takaisin.

– En voi uskoa, että teen tämän, mutta olen niin epätoivoinen ja stressaantunut, Forsberg harmittelee.

Forsbergin ura lähti nousuun raketin lailla vuonna 2014, kun hän julkaisi Youtubessa videon, jolla matki sitä, miltä eri kielet kuulostavat muiden korvaan. Videota katsottiin nopeasti miljoonia kertoja, Forsberg tuli tunnetuksi ”kielinaisena” ja pian Pietarsaaresta kotoisin oleva tähti muutti jo Yhdysvaltoihin luomaan uraa viihdemaailmassa.

Siellä Forsberg treenasi, teki musiikkia, loi uraa laulajana ja pääsi jopa luomaan kielen Star Wars -elokuviin. Hän tienasi hyvin ja eli unelmaansa. Myöhemmin taloudelliset vaikeudet saivat Forsbergin palaamaan Suomeen ja hänet nähtiin muun muassa Talent Suomi -kilpailun tuomarina.

Forsberg ilmoitti joulukuussa 2019 muuttavansa jälleen Yhdysvaltoihin, tällä kertaa New Yorkiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?