Nikki, 34, elättää itsensä siivoamalla alasti muiden koteja – bisnes roihahti nousuun koronan myötä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nikki, 34, elättää itsensä siivoamalla alasti muiden koteja – bisnes roihahti nousuun koronan myötä

Britanniassa asuva Nikki Belton keksi, miten hänen bisneksensä voi tuoda iloa koronapandemian keskelle.

28.9. 21:09

Koronapandemian myötä moni on joutunut miettimään elantoaan uusiksi töiden mentyä alta. Osa taas on nostanut bisneksensä uuteen roihuun, kuten Isossa-Britanniassa asuva Nikki Belton, 34.

Nikki työskentelee nimittäin siivoojana, mutta ei aivan tavallisena sellaisena. Nikki kuuraa kodin pinnat alusvaatteilla tai jopa alasti.

– Minun mielestäni työni on nyt merkityksellisempää kuin koskaan. Kysyntä alastomille siivoojille on kasvanut hurjasti, Nikki kertoo.

Siivousbisnes pistettiin pystyyn jo alkuvuodesta. Korona pysäytti liiketoiminnan hetkeksi, mutta nyt kysyntää riittää jälleen. Nikki kertoo lehtihaastattelussa, että ihmiset haluavat nyt kiinnittää kodin siisteyteen erityistä huomiota.

– Tarjoamme hymyn ja autamme samalla ihmisiä pitämään kotinsa puhtaina. Olemme ammattisiivoajia, Nikki korostaa.

Koronaviruspandemian aikana siivoaja tulee kotiin maski kasvoillaan ja pitää tarvittavat turvavälit asiakkaaseen.

– Haluan tarjota ihmisille leikkimielisen tuhmaa palvelua kaiken kokemamme jälkeen. Tämän on tarkoitus tuoda iloa, hauskuutta ja hyvinvointia karanteenin jälkeen, Nikki kuvailee.

The Naked Cleaning Company -nimellä kulkeva yritys tarjoaa yläosatonta siivousta noin 83 euron tuntihintaan. Siivoaja tekee työnsä ilman rihman kiertämää noin 105 euron tuntihinnalla.

Nikki kertoo saaneensa yritystoiminnastaan paljon hyvää palautetta.

– Asiakkaat kehuvat, että on ihanaa nähdä hymyilevät kasvot. Se on tärkeää erityisesti heille, jotka ovat olleet yksin monta kuukautta, Nikki kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?