Gwyneth Paltrow, 48, läväytti yllättäen alastonkuvansa miljoonille silmäpareille – Apple-tytär jätti paljonpuhuvan kommentin - Viihde - Ilta-Sanomat

Gwyneth Paltrow, 48, läväytti yllättäen alastonkuvansa miljoonille silmäpareille – Apple-tytär jätti paljonpuhuvan kommentin

Oscar-palkitun näyttelijän kuva herätti kiivasta keskustelua kuvapalvelu Instagramissa. Jopa Paltrow’n tytär kiirehti kommentoimaan otosta.

Gwyneth Paltrow ei piitannut Instagramin säännöistä juhlistaessaan syntymäpäiviään.

28.9.2020 9:11

Hollywood-näyttelijä Gwyneth Paltrow juhlisti sunnuntaina 48-vuotissyntymäpäiviään. Nykyään myös hyvinvointiyrittäjänä toimiva Paltrow julkaisi merkkipäivänsä kunniaksi kuvapalvelu Instagramissa otoksen, joka sai tähden yli 7 miljoonaa seuraajaa suorastaan riehaantumaan.

Kuvassa Paltrow poseeraa ulkosalla ilman rihman kiertämää, tosin kriittiset paikkansa käsillään ja asennollaan peittäen.

– Pelkässä syntymäasussani tänään... Paltrow kirjoittaa kuvatekstissä kiitellen seuraajiaan onnitteluista.

Kuva on kerännyt tunneissa yli 750 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja. Kaikkien huomion kommenttiosiossa kiinnitti kuitenkin Paltrow’n 16-vuotiaan Apple-tyttären kommentti.

– ÄITI, Apple kirjoitti kommentissaan ilmeisen järkyttyneenä. Kommentti on kerännyt lähes 10 000 tykkäystä.

Paltrow tyytyi kommentoimaan tyttärensä kommenttiin nauruhymiöin.

Gwyneth Paltrow täytti sunnuntaina 48 vuotta.

Otos keräsi tähden seuraajilta runsaasti ihastelua, mutta myös kritiikkiä. Instagramin säännöt kieltävät alastomuuden, vaikka Paltrow otoksessa intiimialueensa peittääkin. Teoriassa kuva on kuitenkin kuvapalvelussa sääntöjen vastainen.

– Jos minulla olisi tuollainen vartalo, viettäisin koko viikon alasti.

– Mikä kroppa! Olet uskomaton.

– Hei, sinulla on lapsia!

– Miksi ihmeessä julkaisisit tällaisen kuvan?

– Okei, aion lopettaa seuraamisesi nyt...

Paltrow’n puoliso, elokuvaohjaaja Brad Falchuk onnitteli rakastaan huomattavasti arkisemmalla otoksella. Falchukin julkaisemassa kuvassa näyttelijätähti makoilee rennosti sohvalla.

– Tämä pahis on tänään 48-vuotias. Hän tekee pizzaa, ei ole koskaan myöhässä drinkeiltä, saa hyvältä näyttämisen näyttämään ärsyttävän helpolta ja ei koskaan jätä väliin mahdollisuutta ojentaa idiootteja. Hän saa ystävät tuntemaan olonsa perheenjäseniksi ja perheenjäsenet tuntemaan olonsa ystäviksi. Uskokaa kun sanon, että hän on paras, Falchuk kirjoittaa julkaisussaan.

Paltrow on yksi Hollywoodin vakiokasvoista.

Paltrow ja Falchuk avoioituivat kaksi vuotta sitten. Ennen nykyistä liittoaan Paltrow oli naimisissa muusikko Chris Martinin kanssa. Ex-parilla on yhdessä 16-vuotiaan Apple-tyttären lisäksi 14-vuotias Moses-poika.

Oscar-palkittu näyttelijä on siirtynyt viime vuosina valokeilasta yritysmaailmaan melko näyttävästi. Paltrow’n omistama Goop-yritys tarjoaa erilaisia lifestyle-palveluja ja kannustaa luonnolliseen elämään.

Yrityksestä tehtiin viime vuonna myös Netflix-sarja The Goop Lab, joka nostatti heti valtaisan keskustelun ja kritiikkiryöpyn. Kuusiosaisessa sarjassa Paltrow ja hänen tiiminsä tutustuvat erilaisiin vaihtoehtohoitoihin.

Sarjan alkuteksteissä korostetaan, että sarja tutkii vaihtoehtohoitoja, joilla ei ole tiedemaailman tukea. Tästä huolimatta sarja kiinnitti heti viranomaisten huomion ja Britannian kansallisen terveysjärjestön NHS Englandin johtaja Simon Stevens kuvaili BBC:n mukaan sarjaa ”terveysriskiksi”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?