Aku Hirviniemi julkaisi kuvan vuodelta 1987: poseeraa yhdessä ministerisiskonsa kanssa – seuraajat ällistyivät ulkonäöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Aku Hirviniemi julkaisi kuvan vuodelta 1987: poseeraa yhdessä ministerisiskonsa kanssa – seuraajat ällistyivät ulkonäöstä

Aku Hirviniemi ei juuri ole muuttunut reilussa 30 vuodessa.

24.9. 16:24

Näyttelijä Aku Hirviniemi viihdytti Instagram-seuraajiaan torstaina nostalgisella kuvalla. Hirviniemi poseeraa vuonna 1987 otetussa kuvassa yhdessä siskonsa, nykyisen sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen kanssa.

Pieni Hirviniemi on puettu kuvaan farkkuihin ja farkkutakkiin, ja Pekosella on yllään verryttelyasu.

– Siskon kanssa Tammelan Portaassa 1987. Ei olla muututtu yhtään. Itse olin ehkä vähän ryhdikkäämpi, Hirviniemi toteaa kuvatekstissä.

Näyttelijän seuraajat panivat heti merkille, että yllättäen Hirviniemi ei todella ole muuttunut juurikaan. Hän näyttää kommentoijien mukaan nykyään lähes samalta kuin taaperona, joskin hieman suurempi kokoiselta.

– Ei hitsi, oot ihan saman näköinen tänä päivänä. Isommassa koossa vaan, eräs potrettia kommentoinut hämmästelee.

– Oikeasti et ole muuttunut yhtään, toinen jatkaa.

– Siis onks tää eilen otettu vai 1987? Kuva ja kuvateksti sanoo eri vastauksia, kolmas komppaa.

Moni on myös kiinnittänyt huomiota siihen, että Hirviniemen lisäksi myös Pekosen tunnistaa kuvasta hyvin. 41-vuotias Aino-Kaisa Pekonen on Hirviniemen isosisko.

– Molemmat tunnistaa hyvin, eräs nainen toteaa.

Ministeri Aino-Kaisa Pekonen on viisi vuotta nuoremman Aku Hirviniemen isosisko.­

Pekonen kertoi tänä vuonna Kotilieden haastattelussa, että hän ja Hirviniemi asuvat nykyään molemmat Riihimäellä, noin kilometrin päässä toisistaan. Sisarukset viettävät aikaa yhdessä muun muassa mökkeillen ja matkustellen perheidensä kanssa.

Pekosen mukaan hän on kova huolehtimaan pikkuveljestään.

– Kannan edelleen paljon huolta Akusta ja hänen elämästään. Soittelen usein ja kysyn, onko hän muistanut syödä ja haluaisiko hän tulla meille ruokailemaan, hän kertoi Kotiliedelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?