Niko Saarisen inboxiin kilahti viesti, josta hän ei pitänyt lainkaan – julkaisi kipakan avautumisen arasta aiheesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Niko Saarisen inboxiin kilahti viesti, josta hän ei pitänyt lainkaan – julkaisi kipakan avautumisen arasta aiheesta

Niko Saarinen sai Instagramissa avunpyynnön, joka alkoi ärsyttää häntä.

Niko Saarinen kertoo Instagramissa, ettei hän yleensä puhu rahasta.

24.9.2020 8:19

Tosi-tv-tähti ja somepersoona Niko Saarinen julkaisi keskiviikkona Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvan viestistä, jonka hän oli saanut inboxiinsa. Viestissä tuntematon ihminen kertoi Saariselle, että hänellä oli hyvin vaikeaa ja pyysi tältä apua.

– Tiedän, että tämä on hölmöä enkä ole koskaan tehnyt, mutta... Saarisen saama viesti alkoi.

– Kärsin suurista rahaongelmista tässä ja viime kuussa. Koiraani joutunut viime kuussa käyttämään useamman kerran eläinlääkärissä sekä tässä kuussa sit auton korjauksiin puolet palkasta. Lähihoitajan suuret tulot... kirjoitus jatkui.

Viestin lähettäjä pyysi Saariselta apua rahaongelmiinsa ja kertoi, ettei hänellä ollut enää lainkaan säästöjä jäljellä tai tukiverkkoa, joka voisi auttaa kiperässä tilanteessa.

– Nyt 10 euroa omaavana ja säästöt mennyt nolliin. Ja palkkapäivään tietysti vielä pitkä aika. Olen yksinäinen ihminen sekä vanhempani eivät ole avuksi, joten en pysty keneltäkään saamaan rahallista apua.

Saarinen kertoi julkaisemansa viestin yhteydessä, ettei hän ollut siitä lainkaan innoissaan.

– Näistä mä en tykkää, hän totesi.

Saarinen pohti aihetta lisää julkaisemillaan videoilla ja kertoi, että hän on raha-asioiden suhteen hyvin yksityinen ihminen. Hän ei puhu rahasta eikä hän halua antaa rahojaan tuntemattomalle ihmiselle.

Saarinen kertoo, että mikäli hän haluaisi auttaa jotakuta rahaongelmissa, ostaisi hän tälle ruokakassin, jotta tietäisi, mihin rahat menevät.

– Mä en tiedä miksi, mutta mua ärsyttää aina, kun tulee noita, että anna rahaa tai että mulla on niin vaikeeta, lahjota rahaa. Mä ymmärtäisin sen, jos mä puhuisin sen puolesta somessa tai julkisuudessa, että olen jotenkin extra rikas, Saarinen tilittää videollaan.

– En ole ikinä puhunut rahasta, en suostu vastaamaan kysymyksiin, mitä tulee rahasta. Ärsyttää tosi paljon. Mä tulen toimeen rahallisesti. Kaikki rahat, mitä mulla on pankkitilillä, mä teen ihan hitosti töitä.

Saarisen mukaan hän tekee pitkiä päiviä ja paiskii töitä valtavalla tahdilla. Ihmiset eivät aina miellä hänen sometyötään aina työksi ja se aiheuttaa hämmennystä. Hän kuitenkin korostaa kalenterinsa olevan tupaten täynnä ja kertoo sulkevansa tietokoneensa usein vasta myöhään yöllä.

Saarinen myöntää olevansa hyvin herkkä ja ajatteleva ihminen. Hän kertoo miettivänsä usein sitä, millaista muilla ihmisillä on ja miten he pärjäävät. Siitä huolimatta hän ei halua lähteä sokkona auttamaan muita.

– Mä en voi silti täysin sinisilmäisenä antaa somen kautta ihmisille rahaa, kun mä en voi olla varma, mihin ne rahat menee.

Tehdäkseen hyvää Saarinen osallistuu hyväntekeväisyyteen.

Saarinen tunnetaan useista tosi-tv-ohjelmista. Hän tuli tunnetuksi Big Brotherista vuonna 2008 ja on sittemmin osallistunut muun muassa Viidakon tähtösiin ja Julkkis Big Brotheriin. Viime keväänä hän tähditti Farmi-ohjelmaa ja ensi vuonna hänet nähdään Selviytyjät Pohjola -kilpailussa.

33-vuotias Saarinen on lisäksi somepersoona, jolla on oma Nikotellen-podcast, kymmeniä tuhansia seuraajia Instagramissa ja reippaasti yli 130 000 seuraaja Tiktokissa.

Niko Saarinen osallistui tänä kesänä Selviytyjät Pohjola -ohjelman kuvauksiin. Sarja nähdään tv:ssä ensi vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?