Martina Aitolehti lensi Dubaihin koronapandemian keskellä – näin hän kommentoi luksuslomaansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti lensi Dubaihin koronapandemian keskellä – näin hän kommentoi luksuslomaansa

Martina Aitolehti ei tohdi kertoa, oliko matkassa yksin, vai kenties jonkun kanssa.

Martina Aitolehti on päättänyt, ettei aio enää kertoa henkilökohtaisia asioitaan julkisuuteen.

22.9.2020 21:47

Martina Aitolehti, 38, on vastikään palannut lomamatkalta Dubaista. IS tapasi päivettyneen Aitolehden uuden Yvette x Pernilla Böckerman -treenivaatemalliston lanseeraustilaisuudessa tiistaina.

– Kävin koronatestissä ennen sinne lähtöäni, sieltä lähdettyäni ja myös lomalta palattuani Suomessa. Kaikki hyvin, Aitolehti painotti.

Aitolehti sanoi elämän opettaneen sen verran, ettei hän puhu enää yksityiselämästään, eikä siksi kerro, oliko Arabiemiraateissa yksin vai kaksin.

Hän teki samasta aiheesta myös somepäivityksen juuri ennen matkaansa.

– Jätin Suomen viikoksi ja en tule matkaa juurikaan jakamaan täällä sosiaalisessa mediassa, koska tämä koskee mun henkilökohtaista elämää, Aitolehti kirjoitti Instagramissa syyskuun alkupuolella.

Lomaltaan hän jakoi vain muutaman aurinkoisen kuvan, joissa hän poseeraa yksin.

Suuria elämänmuutoksia läpikäynyt Aitolehti kertoo, että kevään koronarajoitukset tulivat hänelle itselleen ”kuin tarjottimella”.

– Olin kaksi kuukautta maalla, ja se oli täydellistä. Siksi korona ei ole ahdistanut, keväällä Stefan Thermanista eronnut Aitolehti sanoi vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa.

Aitolehti ilmoitti erostaan huhtikuun puolivälissä. Hän ja Therman ehtivät olla yhdessä liki kymmenen vuotta.

Instagramissa julkaisemassaan eroilmoituksessa Aitolehti kertoi, että hän oli ollut suhteessa onneton jo pitkään ja koki, ettei hänellä ollut enää muuta mahdollisuutta kuin päästä irti. Hänen mukaansa kyse oli sekä hänen että hänen tyttäriensä edusta. Parilla on yksi yhteinen lapsi, 7-vuotias Isabella.

Ennen suhdetta Thermaniin Aitolehti oli naimisissa radiopersoona Esko Eerikäisen kanssa. Myös heillä on tytär, nyt 10-vuotias Victoria.

Aitolehti kertoi maaliskuussa julkaistussa kirjassaan, kuinka ex-pari aikoinaan erosi myrskyisissä merkeissä, kun Aitolehti tutustui Thermaniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?