BB-Sini rikkoi hiljaisuuden: avautuu nyt Big Brother -kokemuksestaan - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-Sini rikkoi hiljaisuuden: avautuu nyt Big Brother -kokemuksestaan

Porilainen asianajaja Sini kirjoittaa somessa, kuinka hänestä leimautui BB-Minnan kiusaaja. Minna itse ei koe tulleensa kiusatuksi.

22.9. 8:28

Big Brotherin tämän syksyn kenties puhutuin henkilö on ollut 33-vuotias asianajaja Sini. Sini poistui talosta pian sen jälkeen, kun julkisuuteen tuli uutinen siitä, että Sini aviomies oli hakenut tästä eroa viisi päivää taloon astumisen jälkeen.

Myöhemmin viime viikolla Sini siirrettiin sivuun työstään asianajotoimistosta. Porilainen Sini kertoi työskentelevänsä asianajajana miehensä omistamassa yrityksessä.

Sini on pitänyt hiljaiseloa BB-talosta poistumisensa jälkeen. Nyt Sini on julkaissut Instagramissaan avautumisen Big Brotheriin liittyen.

Sinin mukaan hänestä leimautui BB-talossa Minnan kiusaaja. Monet tv-katsojat kokivat Minnan tulleen kiusatuksi talossa toisten asukkaiden toimesta. Minna häädettiin talosta viime sunnuntaina.

– Kiitos Minna! Säkin olet aivan upea tyyppi ja just hyvä sellaisena kuin olet! Ollaan toki erilaisia, mutta se on rikkaus. En olisi ikinä ilman BB:tä tavannut tuollaista naista, ja se sun kasvu siinä kahdessa viikossa oli aivan mieletöntä! Sä olet niin henkinen voittaja! Sini kirjoittaa Instagramin tarinat-osiossa julkaisemassaan tekstissään.

Sini kertoi lähteneensä mukaan Big Brotheriin, koska kaipasi taukoa kiireisestä arjestaan.­

Oikeustieteiden maisteri, varatuomari ja asianajaja Sini kertoo käsitelleensä asiaa Minnan kanssa.

– Minnan kanssa olen siis jutellut päivän aikana, ja about noin tuhat kiloa paskaa on tippunut harteilta ja vihdoin alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Ylivoimaisesti järkyttävin asia minulle oli talosta tultuani, miten Minnaan liittyvät tapahtumat ovat näyttäytyneet talon ulkopuolelle. Kaikista vähiten ikinä halusin tulla leimatuksi kiusaajaksi, hän jatkaa.

– Ihan sama, vaikka pidätte ärsyttävänä ämmänä, mutta olen niin vastaan kiusaamista kuin olla ja voi. Olen koko viikon kokenut järkyttäviä tunnontuskia, jos Minna on todella tuntenut olonsa kiusatukuksi. Olen halunnut erikoistua uhrien avustamiseen siksi, koska haluan olla heikompien puolella. En siedä epäoikeudenmukaisuutta ja sitä, kun lyötyä lyödään.

Sinin mukaan kiusaaminen on jyrkästi hänen omaa arvomaailmaansa vastaan. Hän myöntää, ettei aina toiminut BB-talossa parhaalla mahdollisella tavalla.

– Idioottiahan se oma touhuni siellä oli välillä, turha sitä on kieltämään. Vapaa-ajalla aivot jäävät niin sanotusti narikkaan, koska työhöni keskittyminen vie kaiken keskittymiskyvyn. Kuitenkin olkoon kansa mitä mieltä vaan, Minnan mielipide merkitsee minulle kaikista eniten. Yksikään katsojista ei tiedä niin hyvin sitä talon tunnelmaa kuin me asukkaat.

Sini kertoo myös omasta koulukiusaamistaustastaan, johon Sinin mukaan vaikutti hänen erilaisuutensa. Hän sanoo halunneensa jättää myös asepalveluksen kesken kiusaamisen takia.

– Olen siis ollut koko ala-asteen koulukiusattu kuin myös armeijan. Minulla on ADHD eli olen ylivilkas, ja se ei todellakaan ole vielä tässä maailmassa naiselle OK, Sini kirjoittaa.

– Armeijan halusin jättää jopa kesken muutamaa kuukautta ennen loppua voimakkaan kiusaamisen vuoksi. Ihan lopussa olin kotihoidossa pari tai kolme viikkoa, sillä kohteluni siellä oli aivan sietämätöntä. Armeijan jälkeen sairastuin ahdistus- ja paniikkihäiriöihin. Yhtäkkiä se suht positiivinen ja elämäniloinen nuori tyttö ei uskaltanut enää edes kulkea julkisilla paikoilla ilman paniikkikohtauksia, pelkäsin sosiaalisia tilanteita ja erittäin synkkien kuukausien jälkeen sain akuuttipsykiatriaan lähetteen ja jonkinlainen toipuminen alkoi.

Sini ehti viettää Big Brother -talossa viisi päivää.­

Sinin mukaan hänelle vaikein paikka on ollut se, että Minna on kokenut tulleensa kiusatuksi hänen takiaan. Hän myös sanoo viime viikon olleen hänelle varsin raskas.

– Ja tiedän, että tästäkin tekstistä alkaa jäätävä paskamyrsky, koska minua on nyt vaan päätetty vihata ihan joukolla. Ihan sama mitä teen tai olen tekemättä, teen sen suurimman osan mielestä väärin. Ihan mitä vain sanon, se ymmärretään tahallaan väärin ja paskamyrsky on jälleen valmis. Toisaalta olen marinoitunut tämän viikon niin syvässä paskassa, että ei paljoa tunnu enää tässä konkurssissa.

Kirjoituksensa päätteeksi Sini kiittää ihmisiä, jotka ovat olleet kannustavia ja lähettäneet positiivia viestejä.

Myös Minna on kommentoinut kiusaamiskohua. Suplan BB-podcastissa Minna totesi, ettei hän koe tulleensa kiusatuksi.

– En koe, että minua olisi kiusattu millään tavalla. Ensinnäkin, kun en tiennyt siitä, eikä se näkynyt millään tavalla talossa. En mä siitä millään tavalla kärsinyt, kun en tiennyt siitä, Minna sanoi podcastissa.

Minna kehui jaksossa Siniä ”upeaksi tyypiksi”.

– Olemme aikuisia ihmisiä, ja on pyydetty sekä annettu anteeksi. Koen, että Sini oli aidosti pahoillaan, kuten Kati ja Ellakin ja keitä muita siinä oli. Minun ja Sinin välillä kaikki on OK. Toivon, että Sinille annettaisiin rauhaa.

Artikkelia muokattu 22.9. klo 11.08: Lisätty Minnan kommentit Suplan podcastista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?