Niko Saarinen kertoo älyttömästä Tinder-kokemuksestaan: viestitteli häämatkalla olevan miehen kanssa – tilanne paljastui tosi-tv-tähdelle karulla tavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Niko Saarinen kertoo älyttömästä Tinder-kokemuksestaan: viestitteli häämatkalla olevan miehen kanssa – tilanne paljastui tosi-tv-tähdelle karulla tavalla

Niko Saarinen on viihtynyt sinkkuna.

Niko Saarinen muistelee kauhulla erästä Tinder-kokemustaan.­

21.9. 19:06

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Niko Saarinen on vieraana Rosanna Kuljun Grl Gang -podcastin uusimmassa jaksossa. Jaksossa kuullaan Kuljun, Saarisen sekä kuuntelijoiden kokemuksia Tinderistä ja deittailusta.

Niko Saarinen kertoo podcastissa kiusallisesta Tinder-kokemuksestaan. Saarinen oli jutellut erään miehen kanssa yli puoli vuotta, ja kerran he tapasivatkin sattumalta. Juttu vaikutti aluksi lupaavalta.

– Hän sanoi lähtevänsä ulkomaanreissulle ja lähetti mulle sieltä alastonkuvia. Mulla ei ollut pienintäkään hajua, että hänellä voisi olla parisuhde, Saarinen aloittaa kertomuksensa.

Kaikki vaikutti olevan hyvin, kunnes Saarisen puhelimeen kilahti viesti, joka paljasti tilanteen todellisuuden.

– Reissun jälkeen hänen miehensä laittoi minulle viestiä: ”Moi Niko, näin että viestittelit mieheni kanssa. Me menimme naimisiin ja olimme häämatkalla”. Olin siihen sitten, että mä en todellakaan tiennyt, Saarinen kertaa kauhistuneena.

Kulju ja Saarinen hämmästelevät tilannetta yhdessä.

– Ja vielä häämatkalla! Hänen pitäisi siellä viettää romanttisia illallisia puolisonsa kanssa, mutta hän lähettääkin minulle alastonkuvia, Saarinen toteaa.

– Laitoin sitten tälle kundille viestiä, että ”poikaystäväsi otti minuun yhteyttä ja menitte kuulemma naimisiin, onneksi olkoon”. Tämä mies vastasi vaan ”haha, joo”, eikä mitään sen jälkeen.

Muutaman kuukauden kuluttua Tinder-miehen aviomies otti yhteyttä Saariseen. ”Me erottiin, voit pitää hyvänäsi”, viestissä luki ytimekkäästi.

– Vastasin vaan, että ei kiitos, Saarinen päättää.

Niko Saarinen nähdään Selviytyjät Pohjola -ohjelmassa.­

Podcastissa kaksikko keskustelee myös deittailukulttuurista ja treffailun pelisäännöistä. Kulju ja Saarinen pohtivat sitä, kenen pitää maksaa esimerkiksi illallislasku.

– Kaikki ajattelevat, että miehen pitää maksaa. Siinä mielessä olen onnellisessa asemassa, että kun tapailen miehiä, me aina jaetaan lasku. Mielestäni ensimmäisillä treffeillä voi maksaa omat, en oleta että toinen maksaa, Saarinen sanoo.

– Mä kyllä järkyttyisin, jos joku pyytäisi minua jakamaan laskun. Pyytäjä maksaa laskun, Kulju painottaa.

Rosanna Kulju tunnetaan entisenä missinä sekä Miss Helsinki -kisan järjestäjänä.­

29-vuotias Kulju on viihtynyt jo tovin sinkkuna, sillä hän erosi entisestä miesystävästään maaliskuussa 2018. Aiemmassa Grl Gang -podcastissa käsiteltiin muun muassa Kuljun miesihannetta. Hänen parhaan ystävänsä mukaan Kuljun miehen pitäisi olla itsenäinen ja karismaattinen. Hän myös vihjasi, millaiset ulkoiset piirteet Kuljua viehättävät.

– Hänellä pitää olla oma elämä, koska sä tarvitset myös omaa aikaa. Jos mennään ulkoisiin piirteisiin: pitää olla tatuointeja ja raamikas. Sellainen, joka osaa kantaa itseään, ystävä luetteli.

Missikaunotar komppasi kaveriaan.

– Noita kaikkia asioita kyllä. Hänen pitää olla henkisesti vahva jo siksi, että ei mun kanssa muuten pärjää, Kulju sanoi.

Myös Niko Saarinen on viihtynyt sinkkuna. Tosi-tv-persoona on nähty vuoden 2008 Big Brotherin jälkeen muun muassa ohjelmissa Viidakon tähtöset, Tuulitunneli ja Maisan ja Nikon luksusmatkat sekä Farmi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?