70’s Show -sarjan tähti voi joutua telkien taakse jopa 45 vuodeksi – uransa huipulla olleen näyttelijän menneisyydestä paljastui seksirikosten vyyhti - Viihde - Ilta-Sanomat

70’s Show -sarjan tähti voi joutua telkien taakse jopa 45 vuodeksi – uransa huipulla olleen näyttelijän menneisyydestä paljastui seksirikosten vyyhti

Näyttelijä Danny Mastersoniin kohdistuvia raiskaussyytöksiä käsitellään oikeudessa tänä syksyn.

21.9. 18:06

70’s Show -hittisarjasta tuttua näyttelijä Danny Mastersonia syytetään kolmen naisen raiskaamisesta. Masterson vastaan nostettiin syytteet kolme kuukautta sitten ja näyttelijä asteli oikeuden eteen Los Angelesissa perjantaina. People-lehden mukaan Mastersonin odotettiin vastaavan syytteisiin jo perjantaina, mutta oikeudessa ilmoitettiin, että tapauksen käsittely jatkuisi lokakuussa.

44-vuotias Masterson tunnetaan 70’s Show -hittisarjan Steven Hydena. Sarjaa esitettiin 2000-luvun alussa kahdeksan tuotantokauden verran. Suomessa 70’s Show pyöri Nelosella, ja myöhemmin TV5:lla.

Amerikkalaismedian mukaan Masterson voi saada jopa 45 vuoden tuomion, jos hänet todetaan syylliseksi raiskauksiin.­

Peoplen mukaan Mastersonia voi uhata jopa 45 vuoden vankeustuomio, jos hänet todetaan syylliseksi raiskauksiin. Mastersonin asianajaja on kertonut näyttelijän kiistävän syytteet.

Kolmen raiskauksen epäillään tapahtuneen Mastersonin Hollywood Hillsissä Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa vuosina 2001-2003. Raiskaukset kohdistuvat kolmeen eri naiseen.

Mastersonia epäillään raiskanneen vuonna 2003 23-vuotiaan naisen. Samana vuonna hänen epäilleen raiskanneen 28-vuotiaan naisen. Kolmas raiskaus tapahtui vuonna 2001. Uhri oli tapahtumahetkellä 23-vuotias.

70’s Show -sarjan tähdet Laura Prepon (Donna), Topher Grace (Eric), Mila Kunis (Jackie), Danny Masterson (Hyde). Edessä vas. Ashton Kutcher (Kelso) ja Wilmer Valderrama (Fez).­

Danny Masterson on ollut naimisissa näyttelijä Bijou Phillipsin kanssa vuodesta 2011. Pari on järkyttynyt Mastersonia kohtaan tehdyistä syytöksistä.

– Tietenkin herra Masterson ja hänen vaimonsa ovat täysin shokissa näiden lähes 20 vuotta vanhojen epäilysten yhtäkkiä johdettua syytteisiin, mutta he ja heidän perheensä tietävät, että lopulta totuus paljastuu, Mastersonin asianajaja Tom Meserau on sanonut.

Entiset tyttöystävät tapasivat Mastersonin skientologiakirkossa

Viime syksynä neljä Mastersonin entistä tyttöystävää haastoi näyttelijän ja skientologikirkon oikeuteen ahdistelusta. Naisten mukaan kirkko ja Masterson olivat vainonneet heitä sen jälkeen, kun he olivat kertoneet julkisuudessa Mastersonin hyväksikäyttäneen heitä. Naiset kertoivat tapahtuneesta ensimmäisen kerran jo vuonna 2017.

Naiset kertoivat erillisissä tapauksissa Mastersonin muun muassa pakottaneen heidät harrastamaan seksiä, uhkailleen alastonkuvien levittämisellä, huumanneen ja hyväksikäyttäneen heitä.

Masterson on kiistänyt entisten tyttöystäviensä väitteet ja syyttänyt naisia maineensa pilaamisesta. Masterson ja entiset tyttöystävät ovat skientologeja ja amerikkalaismedian mukaan he ovat alunperin tavanneet kirkon aktiviteettien parissa.

Skientologit uskovat, että maapallon ongelmat alkoivat 75 miljoonaa vuotta sitten, kun yhdeksän planeetan federaatiota johti ilkeämielinen hallitsija Xenu. Planeetat olivat ylikansoitettuja, joten Xenu päätti tuhota suuren osan kansasta vetypommeilla. Kuolleiden sielut jäivät harhailemaan ja vaikuttavat ihmisten elämässä vieläkin.­

Los Angelsin piirikunnan syyttäjän toimiston edustaja on kertonut, että Mastersonia vastaan olisi nostettu kaksi muutakin oikeusjuttua seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta niitä ei otettu käsittelyyn vajavaisten todisteiden ja väitetyn rikoksen vanhentumisajan takia.

Danny Masterson on yksi tunnetuimmista skientologiakirkon jäsenistä Tom Cruisen ja John Travoltan lisäksi.­

Masterson ei ole juurikaan näytellyt vuoden 2017 jälkeen, jolloin hän sai potkut The Ranch -sarjasta häneen kohdistuneiden syytösten takia. Tuolloin myös tähden manageri ilmoitti lopettavansa yhteistyön Mastersonin kanssa kokonaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?