Jennifer Aniston otti ilon irti Emmy-gaalan etkoista – ilta huipentui liekkien sammuttamiseen ja Frendit-tähtien jälleennäkemiseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Aniston otti ilon irti Emmy-gaalan etkoista – ilta huipentui liekkien sammuttamiseen ja Frendit-tähtien jälleennäkemiseen

Juhlavieraat osallistuivat televisioalan palkintogaalaan kotisohviltaan.

Jennifer Aniston otti rennosti ennen illan gaalaa.­

21.9. 14:52

Vuoden 2020 Emmy-gaala järjestettiin maanantaiyönä Suomen aikaa Los Angelesissa virtuaalisesti. Jimmy Kimmelin isännöimässä palkintogaalassa pystit jaettiin poikkeuksellisesti etänä ja paikalla oli vain kourallinen ihmisiä.

Draamasarjan parhaan naispääosan ehdokkuuden saanut Jennifer Aniston oli yksi lähetyksessä paikan päällä olleista. Ennen gaalaa näyttelijä julkaisi kuvan kotisohvaltaan, kun hän valmistautui illan show’hun. Kuvassa pyjamaan pukeutunut Aniston siemailee kuplivaa kasvonaamiosta nauttien.

– Emmyihin valmistautuminen... toinen maski kasvoillani, näyttelijä heitti.

Yli kolme miljoona tykkäystä kerännyt kuva sai runsaasti kommentteja muilta Hollywood-tähdiltä sekä faneilta. Moni ihastui näyttelijän rentoon olemukseen.

– Olet rakas, näyttelijä Julia Roberts kirjoitti.

– Hetkinen, mikä tuo puku on! koomikko Whitney Cummings kommentoi.

– Olet upea Jen!

Aniston vaihtoi lopulta pyjaman mustaan eleganttiin iltapukuun. Hän julkaisi Instagram-tilillään otteita poikkeusoloissa järjestetystä tapahtumasta, jossa työntekijät olivat täydessä suojavarustuksessa.

Aniston jakoi Jimmy Kimmelin kanssa parhaan komediasarjan naispääosan palkinnon. Jännittävä välikohtaus syntyi, kun Kimmel sytytti kirjekuoren palamaan ja heitti sen vieressä olevaan roskakoriin. Tarkoituksena oli ”polttaa kaikki pöpöt pois” koronapandemian aikana. Jennifer Aniston ryhtyi sammuttamaan liekkejä vaahtosammuttimella, mikä ei mennyt aivan putkeen. Tuli ei sammunut, vaan kirjekuori roihahti uudestaan liekkeihin.

– Jennifer Aniston livelähetyksessä yrittämässä sammuttaa liekkejä on parasta, mitä olen nähnyt tänä vuonna, Twitterissä hehkutettiin.

Myöhemmin lähetyksessä nähtiin Frendit-tähtien kokoontuminen, kun Jennifer Aniston, Courteney Cox ja Lisa Kudrow ilmestyivät yhdessä ruudulle etäyhteydellä. Aniston oli ehtinyt vaihtaa ylleen värikkään kukkamekon.

Kolmikko vaihtoi juontajan kanssa muutaman sanan web-kameran takaa.

– Tietysti olen täällä, mehän asumme yhdessä, Cox vitsaili illan isännälle, joka yllättyi kolmikon näkemisestä.

– Jimmy, me olemme olleet kämppiksiä jo vuodesta 1994, Aniston jatkoi.

Cox ja Aniston näyttelivät kämppiksiä, Monicaa ja Rachelia, ikonisessa Frendit-sarjassa vuodesta 1994 vuoteen 2004.

Jennifer Aniston jäi tällä kertaa ilman pystiä. Parhaan draamasarjan naispääosan palkinnon nappasi näyttelijä Zendaya Coleman Euphoria-sarjasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?