Michelle Obama julkaisi harvinaisen kuvan perheestään – tältä hänen äitinsä ja veljensä näyttävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Michelle Obama julkaisi harvinaisen kuvan perheestään – tältä hänen äitinsä ja veljensä näyttävät

Michelle Obama poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan yhdessä äitinsä ja veljensä kanssa.

Michelle Obaman perheeseen kuuluvat hänen äitinä ja veljensä. Obaman isä kuoli jo liki 30 vuotta sitten.­

20.9. 14:36

Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama julkaisi tällä viikolla Instagramissa harvinaisen kuvan yhdessä äitinsä ja veljensä kanssa.

Obaman perhe nähdään julkisuudessa vain harvoin, vaikka hän on puhunut heistä avoimesti muun muassa Minun tarinani -kirjassan.

Obaman tuoreessa kuvassa hän poseeraa yhdessä äitinsä Marian Shields Robinsonin ja veljensä Craig Robinsonin kanssa. Kaikki kolme ovat pukeutuneet kuvaan kokovalkoiseen ja pitävät toisiaan hellästi käsistä. Obaman äiti on nykyään 83-vuotias ja isoveli 58-vuotias.

Obama kertoo kuvatekstissä, että hän otti äitinsä ja veljensä mukaan podcast-sarjansa viimeiseen jaksoon kertomaan siitä, millainen lapsuus sisaruksilla oli. Obama on tehnyt podcastia, jossa hän on käsitellyt laajasti elämäänsä ja sen eri osa-alueita.

Obama kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hän on äärimmäisen onnekas, että sai kasvaa Chicagossa rakastavien vanhempien ja isoveljensä kanssa.

– Olen mietiskellyt paljon viime vuosina sitä, miten onnekkaita Craig ja minä olimme, että meillä oli sellaiset vanhemmat kuin oli. Vanhemmat, jotka tarjosivat meille pyyteetöntä rakkautta ja tukea, antoivat meille tilaa kasvaa ja tehdä virheitä ja kohtelivat meitä aina tasavertaisesti, Obama kertoo.

Obama kertoi Minun tarinani -kirjassaan kattavasti lapsuudestaan Chicagon lähiössä. Hänen veljensä pelasi koripalloa ja eteni myöhemmin lajin valmentajaksi. Hänen äitinsä puolestaan hoiti kotia ja lapsia kotona.

Obaman isä Fraser Robinson työskenteli paikallisella vesilaitoksella. Obaman isä kuoli vuonna 1991 vain 55-vuotiaana MS-taudin aiheuttamiin komplikaatioihin.

Obama on korostanut perheen tärkeyttä hänelle useissa haastatteluissa sekä kirjassaan. Hän on kertonut eläneensä onnellisen lapsuuden rakkaiden ihmisten ympäröimänä, ja saaneensa kotoaan hyvät lähtökohdat elämään, vaikka arki olikin välillä niukkaa ja hyvin tavallista.

Obama opiskeli lapsuutensa jälkeen Princetonin ja Harvardin huippuyliopistoissa oikeustiedettä. Hän tapasi Yhdysvaltain tulevan presidentin Barack Obaman työpaikallaan asianajotoimistossa Chicagossa vuonna 1989. Pari salamarakastui ja meni naimisiin kolme vuotta myöhemmin. He saivat kaksi tytärtä, jotka ovat nyt jo aikuisia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?