Viimeisillään raskaana oleva Anni Hautala jäi äitiyslomalle – Jaajo Linnonmaa julkaisi kauniin tekstin kollegalleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Viimeisillään raskaana oleva Anni Hautala jäi äitiyslomalle – Jaajo Linnonmaa julkaisi kauniin tekstin kollegalleen

Anni Hautala juonsi tänään perjantaina Aamulypsyssä viimeisen lähetyksensä vähään aikaan.

Anni Hautala jäi äitiyslomalle perjantaiaamun Aamulypsy-lähetyksen jälkeen.

18.9.2020 13:30

Juontaja Anni Hautala jäi tänään perjantaina äitiyslomalle suositusta Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta. Hautalaa tuuraa äitiysloman ajan Aamulypsyssä Janni Hussi.

Hautalan kanssa vuosikausia ohjelmaa tehnyt Jaajo Linnonmaa muistelee Instagramissaan juontajaparin yhteisiä vuosia. Aamulypsy alkoi alunperin jo vuonna 2006, jolloin sitä juonsivat Linnonmaa ja Hautala. Linnonmaa jäi tauolle Aamulypsystä joulukuussa 2011.

Linnonmaa muistelee Instagramissaan, että suostui takaisin radioon vain, jos hän saisi juontajaparikseen Anni Hautalan.

– 2012 soitin Annille Ounasvaaralta, jossa pidin välivuotta, että pitäis tavata. Kerroin, että mua kyseltiin radioon takas ja tulisin, jos Anni suostuis kaveriksi. Anni vastas sekunnissa ”tottakai”. Arvostin tätä suuresti, sillä Anni oli toisella kanavalla silloin hommissa ja hänellä oli oma menestyvä ohjelma. Nyt ollaan vedetty taas kevyt 8 vuoden etappi, johon on mahtunut aika monta kuppia kahvia ja ikimuistoista seikkailua, hän kirjoittaa Instagramissaan.

Hautala ja Linnonmaa ovat olleet osa Aamulypsyä jo useiden vuosien ajan. Helmikuussa 2019 kolmikon täydensi tuolloin Juha Perälän tilalle tullut Tuukka Ritokoski.

Vuosien saatossa Aamulypsy on palkittu Radio Gaalassa vuoden radio-ohjelman palkinnolla lukuisia kertoja.

– Taidettiin 2013 comebackin jälkeen nousta kuukaudessa Suomen kuunnelluimmaksi ohjelmaksi ja sitä ollaan oltu siitä asti. Nauti mammalomasta ja sitten taas jatketaan, Jaajo Linnonmaa toivottaa Hautalalle.

Myös Aamulypsyn jengiin Juha Perälän lähdön jälkeen liittynyt Tuukka Ritokoski on toivottanut työtoverilleen antoisaa äitiyslomaa.

– Rakkaalle Annille maailman parasta äitiyslomaa. Sen tärkeämpää hommaa ei tässä maailmassa ookkaan kun äitinä oleminen, joten vaikka meille tulee hurja ikävä niin ollaan onnemme kukkuloilla sun ja Ilkan puolesta. Kunhan tulet takasin sitten jookos, Ritokoski kirjoittaa.

Anni Hautala on sanonut Ilta-Sanomille tiedostavansa, ettei hänen sijaistamisensa ole Janni Hussille helpoin mahdollinen pesti Aamulypsyn suosiosta johtuen.

– Ei ole mikään helppo paikka tosiaan. Ainut keino ja ainoa tapa on olla vaan mahdollisimman rehellisesti oma itsensä ja puhua omalla äänellä. Janni osaa sen homman joten uskon, että tämä tulee menemään hyvin, Hautala on sanonut.

– Olen myös onnellinen, että Janni saa tällaisen mahdollisuuden. Tuollaiseen paikkaan harva pääsee, koska tällainen pesti ei ole koskaan vapaana. Tämä on hänelle valtavan hyvä tilaisuus oppia ja toivottavasti tämä poikii hänelle tulevaisuudessa myös uusia mahdollisuuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?