Näyttelijälegenda Ian McKellen hullaantui suomalaisesta mainoksesta – hehkuttaa Twitterissä miljoonille seuraajilleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijälegenda Ian McKellen hullaantui suomalaisesta mainoksesta – hehkuttaa Twitterissä miljoonille seuraajilleen

Ian McKellen jakoi kuvan suomalaismainoksesta Twitter-tilillään.

Ian McKellen on puhunut avoimesti homoudestaan ja puhunut julkisuudessa ihmisoikeuksista ja tasa-arvon puolesta.

18.9.2020 12:12

Suomen katukuvassa on tänä syksynä nähty mainos, jossa Burger King -pikaruokaketjun hahmo suutelee kilpailevan pikaruokaketjun McDonaldsin punapäistä pellehahmoa Ronald McDonaldia.

Kyseessä on Ossi Hiekkalan Burger Kingille tekemä Love Conquers All -maalaus, jolla juhlistettiin Pride-viikoa ja rakkautta kaikissa sen muodoissa.

Mainos on noussut otsikoihin myös maailmalla ja esimerkiksi amerikkalainen mainosmedia Adweek on kertonut suomalaismainoksesta kotisivuillaan.

Nyt mainoksen on jakanut Twitter-tilillään myös näyttelijälegenda sir Ian McKellen. Pitkän uran niin teatterissa, tv:ssä kuin elokuvissa tehnyt 81-vuotias näyttelijätähti on suurelle yleisölle tuttu muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvien Gandalfina ja X Men -elokuvien Magnetona.

– En ole ikinä syönyt Big Macia tai Burger Kingin hampurilaista, tai vieraillut Suomessa. Aika kokeilla jotain uutta! McKellen kirjoittaa Twitter-sivullaan ja on jakanut Pink News -sivuston tekemän artikkelin mainoksesta neljälle miljoonalle seuraajalleen.

McKellenin päivitys on riemastuttanut hänen fanejaan ja tähdelle onkin kerrottu Twitterissä vinkkejä, että missä

hänen Suomessa kannattaisi käydä. Kuten arvata saattaa, myös monet suomalaiset fanit ovat lähestyneet McKelleniä Twitterissä. Tähdelle on muun muassa kerrottu Ylen vuonna 1993 esittämästä Hobitit-tv-sarjasta. Sarjassa Gandalfia esitti Vesa Vierikko.

– Käy Suomessa, mutta skippaa burgerit! näyttelijää ohjeistetaan.

– Tervetuloa Suomeen, tähdelle toivotetaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?