Yllätysvalinta! Jim Carrey hyppää presidenttiehdokas Joe Bidenin rooliin suosikkiohjelmassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätysvalinta! Jim Carrey hyppää presidenttiehdokas Joe Bidenin rooliin suosikkiohjelmassa

Tulevalla Saturday Night Liven kaudella Joe Bideniä parodioi Jim Carrey.

17.9.2020 13:56

Vuodesta 1975 asti pyörinyt yhdysvaltalainen viihdeohjelma Saturday Night Live paljasti keskiviikkona yllätysnimen esiintyjäkaartissaan. CNN tiedotti, että uutuuskaudella nähdään suosikkikoomikko ja -näyttelijä Jim Carrey.

Carrey parodioi kaudella Joe Bideniä, demokraattien presidenttiehdokasta ja entistä varapresidenttiä. Saturday Night Live palaa Yhdysvalloissa tv-ruutuihin lokakuun alussa, eli juuri silloin, kun presidenttikilpa on maassa kuumimmillaan.

Jim Carrey nähdään Saturday Night Liven sketseissä tänä syksynä.

Carrey on CNN:n mukaan yllätysvalinta näyttelemään Bideniä, sillä hän ei kuulu ohjelman näyttelijäkaartiin entuudestaan.

Aiemmin Bideniä on parodioinut ohjelmassa vakionäyttelijöihin kuulunut Jason Sudeikis, joka tunnetaan myös ohjelman entisenä käsikirjoittajana.

Joe Biden on ollut pitkään politiikassa ja toiminut muun muassa Barack Obaman varapresidenttinä.

Saturday Night Live on tunnettu kantaaottavasta tyylistään, ja ohjelmassa otetaankin reippaalla kädellä kantaa poliittisiin aiheisiin.

Ohjelmassa on vieraillut viime vuosina aiempaa enemmän yllättäviä tähtiä. Esimerkiksi näyttelijäkuuluisuus Robert de Niro on hauskuuttanut ohjelmassa esittämällä FBI:n entistä johtajaa Robert Muelleria ja Brad Pitt hämmästytti esittämällä Valkoisen talon koronavirustyöryhmään kuuluvaa immunologia Anthony Faucia.

Moni muistaa myös näyttelijätähti Alec Baldwinin parodian presidentti Donald Trumpista.

Alec Baldwin Donald Trumpina.

Uusi presidentti valitaan Yhdysvalloissa marraskuun 3. päivä.

Biden oli vuosina 2009–2017 Barack Obaman varapresidentti, ja häntä pidetään tiukkana vastuksena nykyiselle presidentti Donald Trumpille tulevissa vaaleissa.

Mediatietojen mukaan Baldwinin näyttelemä Trump ja Carreyn näyttelemä Biden asetetaankin todennäköisesti mielenkiintoisiin tilanteisiin ja keskusteluihin tulevalla Saturday Night Liven kaudella.

Saturday Night Live on yksi pisimpään esitetyistä televisiosarjoista Yhdysvalloissa. Ohjelmaa lähetetään New Yorkista, ja sen jokaisessa jaksossa esiintyy vaihtuva julkkisjuontaja, joka myös näyttelee ohjelman sketseissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?