Cardi B hakee avioeroa räppäripuolisostaan – kohuliitto ajautui peruuttamattomaan kriisiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Cardi B hakee avioeroa räppäripuolisostaan – kohuliitto ajautui peruuttamattomaan kriisiin

Räppäriparin kolme vuotta kestänyt avioliitto on ajautunut kriisiin.

Cardi B ja Offset poseerasivat yhdessä syksyllä 2018.­

16.9. 9:56

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset eroavat, uutisoivat muun muassa TMZ ja Los Angeles Times.

Los Angeles Timesin mukaan Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, jätti avioerohakemuksen Atlantassa tiistaina. Lehden mukaan räppäri haki eroa yksin kolmen vuoden liiton jälkeen. Paria on määrä kuulla oikeudessa erohakemuksen tiimoilta 4. marraskuuta.

Peoplen mukaan Cardi B, 27, kertoo hakemuksessa, että hänen liittonsa on ”peruuttamattomasti rikki” eikä mahdollisuuksia sopimiseen ole. Lehden mukaan syynä avioparin tulehtuneisiin väleihin olisi se, että Migos-yhtyeestä tuttu Offset olisi pettänyt puolisoaan.

28-vuotias Offset on joutunut pettämissyytösten kohteeksi aiemminkin. Vuonna 2018 hän joutui kiusallisen seksivideoskandaalin keskelle ja hänellä väitettiin olleen suhde toisen naisen kanssa pian sen jälkeen, kun pari oli avioitunut.

– Ei, ei ole oikein pettää... Mutta mitä haluatte minun tekevän? Cardi B twiittasi tuolloin.

Cardi B ja Offset tunnetaan kohuparina, joka on räväyttänyt punaisilla matoilla.­

Pari jatkoi tapaukseen jälkeen yhdessä, mutta erosi joulukuussa 2018. Kuukautta myöhemmin Cardi B paljasti parin selvittäneen välinsä ja palanneen yhteen. Viime tammikuussa räppäri kertoi Voguen haastattelussa, että hän oli päättänyt antaa anteeksi puolisolleen tämän töpeksinnät.

TMZ:n mukaan Cardi B halusi hoitaa nyt vireillä olevan avioeronsa sopuisasti ja erota puolisostaan ystävinä. Sivuston mukaan räppärin asianajaja hakee tälle kuitenkin parin 2-vuotiaaseen Kulture-tyttären täyttä yksinhuoltajuutta.

TMZ:n mukaan asianajajan jättämien papereiden sisältö yllätti Cardi B:n, sillä räppärin haluavan todellisuudessa yhteishuoltajuuden puolisonsa kanssa. Cardi B aikoo sivuston mukaan olla yhteydessä asianajajaansa, jotta oikeusasiakirjoja muokataan hänen toiveitaan vastaaviksi.

Räppäri ei TMZ:n mukaan myöskään halua elatusapua Offsetiltä, toisin kuin oikeusasiakirjoissa kerrotaan.

Cardi B ja Offset tunnetaan julkisista hellyydenosoituksistaan ja kohua herättäneistä esiintymisistään. Pari on nähty useasti punaisella matolla hyvin intiimeissä tunnelmissa toisiaan avoimesti kosketellen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?