Martina Aitolehti puhuu podcastissa hänen ja Stefan Thermanin erosta – tajusi joutuneensa samaan asemaan kuin ex-miehensä Esko Eerikäinen

Martina Aitolehti puhuu elämästään Aki Linnanahteen podcastissa.

Martina Aitolehti vieraili Aki Linnanahteen podcastissa.

12.9.2020 17:50

Martina Aitolehti vieraili tällä viikolla Aki Linnanahteen podcastissa puhumassa julkisen uransa alusta sekä elämänsä viimeisimmistä käänteistä.

Podcastissa Aitolehti avaa myös tuntemuksiaan erostaan avopuolisonsa Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti ilmoitti huhtikuussa Instagram-tilillään, että hänen ja Thermanin liki kymmenen vuoden parisuhde oli ohi. Aitolehti kertoi eroilmoituksessaan, että hän oli ollut onneton jo pitkään ja koki, ettei hänellä ollut enää muuta mahdollisuutta kuin päästä irti. Hänen mukaansa kyse oli sekä hänen että hänen tyttäriensä edusta.

Soppa sakeni, kun Aitolehden eroon liitettiin pian Katiska-huumevyyhdissä syytetystä Niko Ranta-ahosta eronnut Sofia Belórf, joka viihtyi nyt Thermanin seurassa. Aitolehden ja Thermanin eroa puitiinJoo ahkerasti julkisuudessa ja sen käänteet nousivat otsikoihin.

– Ootko sä miettinyt, että miksi sä et päästänyt (suhteesta) irti aikaisemmin, Linnanahde kysyy Aitolehdeltä podcastissa.

– Olenhan mä. Mutta mä oon niin vahvasti halunnut pitää siitä perheestä kiinni. Omassa päässäni olin rakentanut meistä uusioperheen, Aitolehti vastaa.

Aitolehti kertoo, ettei suhde Thermanin kanssa lopulta vastannut hänen omia arvojaan. Hän kuitenkin halusi pitää kiinni yhtenäisestä perheestä kynsin ja hampain, sillä ex-parilla oli yhteinen tytär.

Aitolehdellä on kaksi tytärtä. Victoria (oikealla ylhäällä) Esko Eerikäisen kanssa ja Isabella (vasemmalla) Stefan Thermanin kanssa.

Syiden Aitolehti pohti löytyvän lapsuudesta ja edellisestä parisuhteesta. Aitolehti oli naimisissa Esko Eerikäisen kanssa ennen suhdettaan Thermaniin. Myös heillä on yhteinen tytär.

– Muistan kun menin Eskon kanssa naimisiin, niin sanoin, että mä menen vain kerran naimisiin. Sitten mulla on punainen talo ja perunamaa ja olemme yhdessä forever. Ei se mennyt ihan niin, hän huokaa podcastissa.

Aitolehdellä ja Esko Eerikäisellä on hyvät välit. Kuvassa ex-pari vuonna 2019.

Ajatusmalli sai Aitolehden lopulta lakaisemaan asioita maton alle.

– Mutta kyllä nyt kun mä olen eronnut ja päässyt irti siitä, niin mietin, että miksi mä en lähtenyt aikaisemmin.

Aitolehti paljastaa, että päätöksen jälkeen Therman kysyi häneltä, eikö pari voisi vielä yrittää saada asioita toimimaan.

– Muistan sen hetken. Stefankin näki minusta, että ei, ei enää ikinä, hän puuskahtaa.

Yhteisen lapsen vuoksi Aitolehti kertoo kuitenkin toivovansa, että ex-pari voisi kommunikoida toistensa kanssa.

– Jos katsot peiliin, niin näetkö joitain omia virheitä teidän parisuhteessa, Linnanahde kysyy.

– Voi kyllä varmasti. Sanotaan, että ehkä isoin juttu tuossa erossa, kun tuota eroa purin pois ja näin... En ole sanonut tätä koskaan ääneen, mutta mietin, että tältä Eskosta tuntui aikanaan. Nyt mä sain sen, mitä mä joskus tein Eskolle, Aitolehti sanoo vaiteliaana.

– Ongelmia oli, mutta en ollut päättänyt suhdetta, ennen kuin aloitin toisen. Rikoin perheeni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?