Raportti paljastaa, miten Glee-tähti Naya Rivera kuoli - Viihde - Ilta-Sanomat

Raportti paljastaa, miten Naya Rivera, 33, kuoli – Glee-tähti laski poikansa kanssa kolmeen ja hyppäsi kohtalokkaan hypyn

Näyttelijä hukkui Piru-järveen Kaliforniassa heinäkuussa vain 33-vuotiaana.

12.9. 9:56

Venturan piirikunnan seriffi on julkistanut kokonaisuudessaan heinäkuussa vain 33-vuotiaana kuolleen Naya Riveran patologisen tutkimuksen.

Tutkimuksesta on kerrottu jo aiemmin, että erityisesti roolistaan Glee-sarjassa tutun näyttelijän kuolinsyy oli hukkuminen. Tuolloin kerrottiin myös, että tapahtumia tutkitaan onnettomuutena, sillä ruumiista ei löytynyt vammoja eikä merkkejä alkoholista tai huumeista.

Rivera menehtyi oltuaan veneilemässä ja uimassa 4-vuotiaan poikansa kanssa. Yksin veneestä nukkumasta löytynyt poika kertoi viranomaisille, että oli ollut äitinsä kanssa uimassa. Äiti ei kuitenkaan ollut enää noussut takaisin veneeseen.

Muun muassa People uutisoi nyt tiedoista, jotka selviävät kokonaisuudessaan julkaistusta raportista. Niiden mukaan Rivera olisi huutanut ”Yksi, kaksi, kolme”, ja hypännyt veneen ponttoonilta yhdessä poikansa kanssa Piru-järveen.

Rivera saapumassa Piru-järvelle heinäkuussa poikansa kanssa vuokraamaan venettä.­

Tämän jälkeen Rivera olisi raportin mukaan pyytänyt poikaansa menemään takaisin veneeseen.

– Sen jälkeen hän kuuli Nayan huutavan ”apua”, ja nostavan kätensä ylös. Sitten hän katosi veteen, tutkinnassa kerrotaan.

Viranomaiset huomauttavat raportissa Riveran olleen hyvässä kunnossa ja ”hyvä uimari”. Näyttelijä kuitenkin kärsi huimauksesta, joka usein paheni vedessä.

Rivera tuli tunnetuksi Glee-sarjasta.­

Riveraa oltiin hoidettu huimauksen vuoksi Cedars Sinain sairaalassa hiljattain. Raportin mukaan huimaus saattoi saada Riveran jopa oksentamaan, mutta hän oppi hallitsemaan tilaansa antihistamiinilla.

Riveralle oltiin määrätty myös lääkkeitä ahdistukseen, mutta raportin mukaan hän ei osoittanut minkäänlaisia merkkejä itsetuhoisuudesta.

Lopulliseksi kuolinsyyksi linjattiin hukkuminen ja kuolintavaksi onnettomuus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?