BB-Timo saapui pin up -malli Sini Ariellin häihin käärme avecinaan – juhlat keskeytyivät, kun Minea-pyton puraisi morsianta niskasta - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-Timo saapui pin up -malli Sini Ariellin häihin käärme avecinaan – juhlat keskeytyivät, kun Minea-pyton puraisi morsianta niskasta

Sini Ariell muistelee hetkeä, jolloin lähes kolmemetrinen pytonkäärme puraisi häntä niskasta kesken omien hääjuhlien. Hän ei yllättynyt nähdessään käärmeenomistajan ”BB-Timon” osallistuneen tosi-tv-ohjelmaan.

11.9.2020 15:31

Uudella Big Brother -kaudella kilpaileva ja Timo, 53, esiteltiin tv-katsojille ”käärmemiehenä”, joka kiertää maailmaa matelijoiden perässä. Timo elää Loviisassa sijaitsevassa vanhassa juustotehtaassa jättiläiskäärmeidensä kanssa.

Itse asiassa yksi Timon käärmeistä, 2,5 metrinen pytonkäärme Minea, on ollut julkisuudessa jo aiemmin. BB-Timon käärme nimittäin puri pin up -malli Sini Ariellia niskaan kesken tämän omien hääjuhlien vuonna 2016.

  • Jutun alussa olevalla videolla Sini Ariell IS:n haastattelussa vain hetki sen jälkeen, kun pyton oli purrut häntä kesken hääjuhlien.

53-vuotias Timo on yksi tuoreen BB-kauden kilpailijoista.

Ilta-Sanomat oli paikalla, kun Lahdessa pidetyt hääjuhlat keskeytyivät dramaattisesti pytonin purressa morsianta.

Australiassa nykyään asuva Sini Ariell kertoo, ettei yllättynyt lainkaan, kun kuuli, että Timo on osallistunut Big Brotheriin.

–  Timolla on niin huikea lavakarisma, että hän pärjää varmasti hyvin. En ihmetellyt tätä BB-tempausta, Timo on hyvin spontaani persoona, Sini Ariell kertoo ystävästään.

Sini kertoo tutustuneensa Timoon, kun tosi-tv-ohjelma  Tatuointistudio HelsINKia kuvattiin.

– Tatuoimme käärmeaiheisia kuvia. Ystävystyimme Timon kanssa vuosien mittaan ja olemme usein olleet yhteyksissä.

Timo kuvattuna Sini Ariellin ja Stuart Bondsin hääjuhlissa Lahdessa 2016. Kuvassa myös Ace Corner -ravintolan omistaja Riku Routo.

Sini Ariell kertoo myös, kuinka Minea-niminen käärme päätyi hänen ja hänen australialaisen miehensä Stuart Bondsin hääjuhliin.

– Käärme oli Timon avec häissämme ja koko idea lähti läpän heitosta, mikä oli mielestäni hauskaa. Se käärme oli ollut niin monen lapsen taputeltavana jo aiemmin, joten ajattelimme, että se olisi hauska lisä hääohjelmaamme.

Sini muistelee, että silloin kun käärme puri häntä, käynnissä oli juuri haastattelu Ilta-Sanomien toimittajan kanssa. Kesken haastattelun joku toi käärmeen Stuartin olkapäille.

– Stuart sitten piti käärmettä olkapäillään luikertelemassa. Juuri ennen puremaa sanoin vielä kuuluisat viimeiset sanat, että ei tämä käärme ole kyllä koskaan purrut ketään. Ja naps! Heti niiden sanojen jälkeen käärme puri minua. Se ei edes sattunut ensiksi, kunnes käärme alkoi tiukentaa otettaan ja sen kamalan voimakas puristusote alkoi painaa kaulaani.

Sinin suunnitteleman hääpuvun oli tehnyt pukusuunnittelija Martzu Berg. Hetki ennen käärmeen puremaa tuoretta hääparia hymyilytti.

Sini muistelee, kuinka putosi puraisun voimasta maahan ja yritti pitää itsensä rauhallisena.

– Yritin kädellä saada sen leukoja auki, mutta viiltohaavojahan niistä tikarin terävistä hampaista vaan tuli sormiin. Timo saapui nopeasti paikalle ja Stuart piteli koko ajan voimalla käärmeen kehoa, jottei se päässyt kiertämään itseään ympärilleni. Timo lopulta ruksautti sen leuat auki ja sai väännettyä sen purukaluston irti kaulastani.

Stuart piti huolta tuoreesta vaimostaan.

Sini kertoo, että hänen niskaansa tuli käärmeen puremasta ”48 vuotavaa reikää ja verta oli joka paikassa.” Käärmeen pureman jälkeen IS kuljetti hääparin Lahden sairaalaan, mutta jäykkäkouristusrokotus jäi saamatta, sillä sairaala oli kiinni. Sini sai lopulta rokotteen ja kertoo, ettei käärmeenpuremasta ole seurannut hänelle minkäänlaisia ongelmia jälkeenpäin.

– Tämä on vaan tosi uniikki huippumuisto. Eipä ole kovin montaa morsianta pyton purrut kaulasta omissa häissään. Tämä on älyttömän hauska tarina kerrottavaksi, Sini nauraa ja lisää, että onneksi myöskään käärmeelle ei käynyt tilanteessa kuinkaan.

Käärmeen purema kesken hääjuhlien päätyi myös IS:n lööppiin 8.8.2016.

Sini kertoo vielä, että hänen mielestään Timo on näyttäytynyt Big Brotherissa täysin samanlaisena, millainen hän oikeastikin on.

– Timo on aivan äärettömän sydämellinen ja erikoinen tyyppi. Hän on aito ja lapsenmielinen, siksi meidänkin ystävyytemme alkoi alun perin niin nopeasti, kun häsläämme elämässä kaikkea spontaania ja kerromme toisillemme kaikkia ideoitamme, Sini kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?