Kohuissa rypenyt Denise Richards jättää Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohuissa rypenyt Denise Richards jättää Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan

Denise Richardsin edustaja vahvisti yhdysvaltalaislehdelle, ettei naista nähdä enää suosikkisarjassa.

10.9.2020 9:56

Beverly Hillsin täydelliset naiset -tv-sarjan kohuja täynnä ollut 10. kausi huipentui äskettäin. Nyt sarjan faneille on haikeita uutisia: Denise Richards jättää sarjan.

Richardsin edustaja vahvisti asian People-lehdelle. Lehti ei tavoittanut sarjaa Yhdysvalloissa näyttävää Bravo-kanavaa kommentoimaan uutista.

Näyttelijänä tunnettu Denise Richards, 49, ehti olla ohjelmassa mukana vain kahden kauden ajan. Ensimmäisellä kaudella hän hurmasi muut kotirouvat ja fanit avoimuudellaan, kaksimielisillä vitseillään ja menevällä luonteellaan.

Tuorein kausi oli kuitenkin niin täynnä käänteitä ja skandaaleja, että uutinen Richardsin lähdöstä ei ehkä tule suurena shokkina sarjan intohimoisimmille faneille.

Denise Richards sai tarpeekseen, eikä ai aio palata enää sarjaan.­

Richards ajautui tuoreimmalla kaudella riitoihin usean sarjassa mukana olleen naisen kanssa. Sarjaa tähdittävät Richardsin lisäksi Lisa Rinna, Kyle Richards, Teddi Mellencamp, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais ja Sutton Stracke.

Draama ryöpsähti heti kauden alussa, kun Richards kutsui muut naiset kotiinsa grillijuhliin. Illan edetessä naisten puheet kääntyivät seksielämään. Pöydässä vilisivät lennokkaat heitot muun muassa kimppakivasta.

Richards suuttui naisille, sillä hänen teini-ikäiset lapsensa olivat viereisessä pöydässä ja kuulivat keskustelun. Aihetta puitiin pitkään, ja muut naiset kokivat avoimesti itsekin seksielämästään aiemmin puhuneen Richardsin olevan tekopyhä.

Alla olevassa kuvassa Beverly Hillsin täydelliset naiset ovat Rooman-matkallaan.

Lopulta tilanne kärjistyi aivan muista syistä, kun yksi sarjan historian hurjimmista huhuista nostettiin pöydälle. Huhujen mukaan Richardsilla olisi ollut suhde sarjan aiemmilla kausilla nähtyyn kotirouvaan Brandi Glanvilleen. Richards on naimisissa Aaron Phypersin kanssa, joten luonnollisesti suhdehuhut aiheuttivat melkoisen skandaalin.

Huhujen mukaan Richards olisi väittänyt Glanvillelle olevansa avoimessa suhteessa tuoreen aviomiehensä kanssa, jonka jälkeen tilanne olisi edennyt petipuuhiin asti.

Brandi Glanville vieraili tuoreella kaudella ja väitti päätyneensä heiluttamaan peittoa Denise Richardsin kanssa.­

Naiset pudottivat Richardsille todellisen pommin seurueen yhteisellä Rooman-matkalla, kun he kysyivät häneltä suoraan väitetyistä suhdehuhuista. Richards kiisti kaiken, kun taas Glanvillella oli esittää omia todisteitaan asiasta.

Kärjistynyt tilanne sai Richardsin murtumaan, ja hän muun muassa vaati, ettei materiaalia saa näyttää televisiossa. Kauden aikana oli nähtävissä, että Richards harkitsi useita kertoja kuvausten lopettamista. Myös vuosikymmeniä kestänyt ystävyys Lisa Rinnan kanssa rakoili liitoksissaan.

Aaron Phypers ja Denise Richards astelivat naimisiin sarjan edellisellä kaudella.­

Nyt Richards on jättänyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan lopullisesti historiaan.

Beverly Hillsin täydellisiä naisia esittää Suomessa C More, johon jaksot tulevat samaan tahtiin Yhdysvaltojen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?