Auri, 27, tarjoutui siivoamaan Tinder-deittinsä kämpän – häkeltynyt mies kuvasi koko homman: lopputulos sai somen sekoamaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Auri, 27, tarjoutui siivoamaan Tinder-deittinsä kämpän – häkeltynyt mies kuvasi koko homman: lopputulos sai somen sekoamaan

Auri jakaa TikTokissa siivousvideoita, jotka ovat keränneet miljoonia katselukertoja. Niistä suosituin on kuvattu Tinder-treffeillä.

Ei ole sellaista likaa, joka saisi Aurin säikkymään. ”Silloin olisin aivan väärällä alalla”, siivoojana työskentelevä Auri sanoo.­

9.9. 22:33

Pirkanmaalainen Auri Kananen, 27, tarjoutui siivoamaan Tinder-deittinsä kodin. Mies täytti treffejä seuraavana perjantaina kolmekymmentä ja Auri tuumi, että siivous olisi oiva lahja syntymäpäiväsankarille. Auri suorastaan rakastaa siivoamista.

– Hän ajatteli, että minulla menisi pari tuntia, mutta olinkin siellä siivoamassa aamusta iltaan. Hän oli aivan suu auki, Auri muistelee nauraen.

Siivousalalla esimiehenä työskentelevä Auri jakoi erikoisesta keikasta pätkiä videopalvelu TikTokiin ja yhtäkkiä hänellä oli sovelluksessa yli 200 000 seuraajaa. Suosituinta miehen kodissa kuvattua videota on katsottu liki 10 miljoonaa kertaa.

Yhdellä videolla Auri puunaa puhtaaksi miehen valkoiset tennarit. Toisella hän kuuraa tämän liesituuletinta. Auri siivosi miehen kodin siis kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Mies puolestaan seurasi vierestä ja taltioi prosessia videolle.

– Sanotaanko näin, että hän ei tiennyt mitä tuleman piti, Auri nauraa.

Aurin mukaan sellaista likaa ei olekaan, joka saisi hänet jättämään treffit kesken. Kyseinen mies oli Aurin mukaan kenties jopa turhan siisti.

– Tykkään siitä, että toinen sotkee, jotta minulla on enemmän siivottavaa!

Ensin Auri jakoi siivousvinkkejään vain lähipiirilleen. Ystävät kehottivat häntä liittymään TikTokiin.­

Auri innostui TikTok-videoiden tekemisestä ystäviensä kannustamana. Aluksi hän jakoi pätkiään vain lähipiirilleen Snapchatin kautta. Uusi videosovellus vei kuitenkin mennessään.

Tähän mennessä Auri on julkaissut 25 videota muutamassa kuukaudessa. Niistä kaikilla on läjäpäin katsojia, mutta Tinder-treffi -videot ovat yhä kaikista katsotuimpia.

Videoiden saama suosio löi Aurin ällikällä. Hän on saanut sovelluksen kautta runsaasti kysymyksiä siivouspulmiin liittyen sekä myös treffipyyntöjä – pääosin toisilta naisilta.

”Siivoaminen saa minut hyvälle tuulelle”, Auri sanoo.­

Mikä on siivousvideoiden suosion salaisuus?

– Luulen, että ihmisiin on sisäänrakennettu se, että me pidämme siisteydestä. Se ei katso kansalaisuutta, rotua tai sukupuolta, Auri pohtii.

Tuliko toisia treffejä?

– Tuli. Mutta vielä olen sinkku, saa nähdä mitä tästä kehkeytyy. Olen aika kiireinen nainen, hyväntuulinen Auri nauraa.

Aurin TikTok-videoita voit katsoa täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?