Puolisonsa menettänyt Bettina Sågbom julkaisi murheellisen kirjoituksen Twitterissä – eivät koskaan päässeet juhlimaan 20-vuotishääpäiväänsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Puolisonsa menettänyt Bettina Sågbom julkaisi murheellisen kirjoituksen Twitterissä – eivät koskaan päässeet juhlimaan 20-vuotishääpäiväänsä

Bettina Sågbom kirjoittaa Twitterissä hääpäivän olleen hänelle hyvin raskas surutyön keskellä.

Bettina Sågbom jäi toukokuussa leskeksi, kun hänen puolisonsa Tomas Ek menehtyi syöpään.

8.9.2020 10:16

Toimittaja Bettina Sågbomin puoliso Tomas Ek menehtyi keväällä syöpään. Ek oli kuollessaan 63-vuotias. Sågbom kirjoittaa Twitterissään, että hän ja Ek olisivat juhlineet eilen maanantaina 20-vuotishääpäiväänsä. Sågbom kuvailee kirjoituksessaan, kuinka vaikea hääpäivä hänelle oli.

– Tänään olisi ollut 20-vuotishääpäivämme. Heräsin aamulla, söin aamiaista ja ole yrittänyt tehdä töitä. Rehellisesti sanottuna olo on ollut surkea ja menisin mieluummin takaisin sänkyyn, Sågbom kirjoittaa.

Sågbom on kertonut Eeva-lehdelle aviomiehensä sairauden edenneen nopeasti ja salakavalasti. Vielä vuodenvaihteessa Ek oli voinut hyvin, mutta tammikuussa hän alkoi kuitenkin huomattavasti laihtua ja tunsi itsensä usein väsyneeksi. Pian selvisi, että hän on vakavasti sairas.

Ylessä toimittajana työskentelevä Sågbom vähensi töitä hoitaakseen sairasta puolisoaan ja jäi lopulta sairauslomalle.

Sågbom on sanonut saaneensa lohtua siitä, että hän sai olla miehensä vierellä kuoleman hetkellä. Hän kertoi heinäkuussa Eeva-lehden haastattelussa, että menetystä on ollut vaikea käsitellä.

– Välillä toivoisin, että osaisin itkeä herkemmin. Se olisi helpompaa kuin se ahdistava paino, jonka tunnen rinnassani. Se tunne on niin pakahduttavan tuskallinen, hän sanoi Eevalle.

Bettina Sågbom ja Tomas Ek olisivat juhlineet nyt syyskuussa 20-vuotishääpäiväänsä.

Bettina Sågbom tunnetaan pitkän linjan toimittajana ja muun muassa Bettina S ja Bettina Tukholmassa -keskusteluohjelmien emäntänä. Vuonna 2009 Sågbom osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?