Erika Vikman ja Danny: Ero!

Erika Vikman vahvistaa Instagram-tilillään eronneensa miesystävästään Dannysta.

5.9.2020 12:09

Laulaja Erika Vikman vahvistaa eronneensa pitkäaikaisesta miesystävästään Ilkka ”Danny” Lipsasesta. Vikman vahvisti velloneet erohuhut omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään toteamalla, että kaksikko on jo pitkään ollut keskenään ainoastaan hyviä ystäviä.

– Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista, Erika kirjoittaa Instagram-tilillään.

Pitkässä kirjoituksessaan Vikman kertoo kaksikon harkinneen eroa jo pitkään. Hän myös kiittelee Dannya vuolaasti kaikesta tuesta ja avusta, jota tämä on Vikmanille vuosien varrella antanut.

– Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista - tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet. Emme kommentoi asiaa sen enempää, Vikman toteaa päivityksessään.

– Danny, kiitos näistä vuosista, ne ovat olleet elämäni parhaimmat ja kasvattavimmat. Kiitos kun uskoit muhun enemmän kuin kukaa muu ja kannustit olemaan minä. Toimit myös suurena inspiraationa tielläni kohti showbisnestä. Ilman sinua olisin paljon pienempi ihmisenä - ja artistina. Kiitos ihan kaikesta, etenkin rakkaudesta. Onneksi ystävyytemme pysyy.

Myös Danny kommentoi Instagramissa pariskunnan eroa. Hän jakoi saman pitkän tekstin kuin Vikman omassa päivityksessään, mutta lisäsi loppuun vielä henkilökohtaiset terveiset entiselle kumppanilleen.

– Tänään 5.9 hän nousi lopullisesti omille siivilleen. Tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi, tuo upea ,ahkera ja lahjakas Erika! Hyvää ja turvallista matkaa! Danny kirjoitti päivityksessään.

Danny kommentoi eroa myös virallisilla kotisivuillaan.

– Tätä viestiä en olisi koskaan halunnut kirjoittaa. Toisaalta olen helpottunut, että noin vuoden jatkunut kyselyjen tulva saa nyt lopullisen vastauksen. Olen alusta saakka sanonut, että koittaa hetki, jolloin lintu lentää pesästä ja selviää itsekseen elämän haasteista. Se hetki on nyt, siihen on tyytyminen! Tulevaisuuteen ei tähyilty edes suhteen alkuvaiheessa, mutta antoisaa ja hauskaa on yhteinen aika silti ollut, Danny kommentoi kotisivuillaan.

Danny ja Erika Vikman alkoivat seurustelemaan vuonna 2016. Musiikkineuvos puhui suhteestaan nuoreen laulajaan muun muassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa muutamia vuosia sitten. Tuolloin Danny kertoi, ettei hänen tavoitteenaan ollut rakentaa erityistä suhdetta Erikaan. Vikman osoittautui kuitenkin ystävälliseksi ja lahjakkaaksi ihmiseksi ja kaksikon välille kehittyi hiljalleen suhde.

Dannyn ja Erikan suhde herätti julkisuudessa paljon huomiota muun muassa kaksikon suuren ikäeron takia. Danny, 77, on nimittäin 50 vuotta 27-vuotiasta Erikaa vanhempi. Myös kaksikon erosta on huhuiltu jo jonkin aikaa. Danny kuitenkin torppasi eropuheet vasta aivan hiljattain, kun hän vieraili Hjallis Harkimon ja Jethro Rostedtin Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! -ohjelmassa.

– Onko nyt näin, että Erika Vikman on laitettu kiertoon? Jethro täräytti Dannylle ohjelmassa.

– Ei, ei, Danny toppuutteli.

– Me ollaan neljä ja puoli vuotta mellastettu Erikan kanssa. Tosiasia on se, että vaikka et uskoisi, niin minäkin vanhenen. Kaverilla on vielä hirveän pitkä matka edessä, niin luulen, että siinä käy kuten aina käy. Lintu lentää pesästään, kun on siivet vahvana, Danny kuvaili.

Myös Vikman kommentoi erouhuja vieraillessaan MTV3:n suorassa Posse-lähetyksessä eilen perjantaina. Juontaja Jaakko Saariluoma kierteli ja kaarteli haastattelutilanteessa kysyessään Vikmanilta hänen tämänhetkistä parisuhdetilannettaan.

– Kiertelemättä ja spekuloimatta liikaa, niin voinko esittää sinulle sen kysymyksen, jonka kaikki haluaa tietää vastauksen. Jos saan sen tiivistettyä kahteen sanaan? Saariluoma aloitti.

– Okei, Vikman vastasi.

– Oletko sinkku? Saariluoma täräytti.

Vikman katsoi yleisöä ja heitti juontajalle vastakysymyksen.

– Jaska, oletko sä sinkku? Vikman tiedusteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?