Hugh Hefnerin leski poseeraa käsittelemättömissä bikinikuvissa – vetäytyi julkisuudesta Playboy-mogulin kuoleman jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Hefnerin leski poseeraa käsittelemättömissä bikinikuvissa – vetäytyi julkisuudesta Playboy-mogulin kuoleman jälkeen

Crystal Hefner hehkuttaa Instagramissa olevansa onnellisempi kuin aikoihin.

5.9.2020 11:56

Malli Crystal Hefner poseeraa tuoreissa Instagram-kuvissaan varsin erilaisessa tyylissä kuin hänet on julkisuudessa totuttu näkemään. 34-vuotias entinen Playboy-malli suosii nykyään huomattavasti luonnollisempaa lookia, kuin vielä muutama vuosi sitten. Hänen aviomiehensä Playboy-moguli Hugh Hefner menehtyi syyskuussa 2017 ja Crystal oltiin totuttu näkemään miehensä käsipuolissa paljastavissa asuissa.

Povipommityyli on nyt kuitenkin historiaa, eikä malli ole juurikaan ollut julkisuudessa Hefnerin kuoleman jälkeen.

Viime vuodet hän onkin keskittynyt Instagraminsa perusteella lähinnä matkusteluun. Tuoreissa Instagram-kuvissaan entinen Playboy-pupu poseeraa Meksikon kultaisilla hiekkarannoilla uima-asussa.

– Rantaelämää. En muokannut vartaloani kuviin, koska olen mieluummin onnellinen, kuin täydellinen, Hefner kirjoittaa Instagramissaan.

Tauko julkisuudesta on näyttänyt tekevän Hefnerille hyvää ja Instagramissa ihastellaankin, kuinka onnelliselta hän kuvissaan näyttää.

– Ihanaa, miten onnelliselta näytät!

– Olet häikäisevän kaunis ja suorastaan hehkut. Olen niin iloinen, että olet löytänyt onnen, Instagramissa kirjoitetaan.

Hefnerillä todettiin vuonna 2015 Lymen tauti, jonka hän on kertonut romahduttaneen hänen terveytensä. Nyt Hefner kuitenkin kirjoittaa Instagramissaan voivansa paremmin kuin pitkiin aikoihin.

– Olen nyt terveempi, kuin koskaan aikaisemmin diagnoosin jälkeen. Olen myös onnellisempi kuin pitkään aikaan, hän iloitsee.

Joulukuun Playmateksi vuonna 2009 valittu malli on puhunut sosiaalisessa siitä, kuinka yhä nuoremmat hakeutuvat plastiikkakirurgin vastaanotolle muokatakseen ulkonäköään. Hefner on kertonut Instagramissaan käyneensä poistattamassa kehostaan kaikki mahdolliset täyteaineet.

– Olen poistattanut itseltäni kaiken, minkä vain voin. Teen edelleen töitä sen eteen, että olisin luonnollisin mahdollinen versio itsestäni. Minusta tuli myrkyllisen Hollywoodin uhri ja hiljalleen löydän tieni ulos siitä, hän on kertonut.

– Jos se ei ole luonnollista ja peräisin maasta, älä pistä sitä kehoosi. Tämä koskee myös ruokaa. Olet kaunis juuri tuollaisena ja jos joku ei usko sitä, hän ei ansaitse olla elämässäsi, Hefner on muistuttanut.

Playboy-moguli Hugh Hefner kuvattuna vaimonsa Crystalin (oik.) ja heinäkuun ja elokuun 2009 Playmate-kaksosten Karissa ja Kristina Shannonin kanssa.­

Saa elatusmaksua Hugh Hefnerin kuolinpesästä

Crystal Hefner ei ole kommentoinut julkisuudessa koskaan, mitä Hugh Hefner hänelle testamentissaan jätti. Amerikkalaislehtien mukaan hän saa kuukausittain elatusmaksua Hefnerin kuolinpesästä ja Playboy-moguli jätti vaimolleen testamentissa myös kiinteistöjä. Vuonna 2018 hän myi mieheltään perimän liki 6 miljoonan euron arvoisen luksuskodin.

Malli on ollut vaitonainen julkisuudessa hänen ja Hugh Hefnerin yhteisistä vuosista, mutta vuonna 2018 hän kuvaili Fox Newsille antamassaan haastattelussa, että rakasti miestä koko sydämestään.

– Tunsin, kuinka paljon hän rakasti minua. Rakastin häntä niin paljon. Olen niin kiitollinen. Hän antoi minulle elämän. Hän antoi minulle suunnan. Hän opetti minulle ystävällisyyttä, Crystal Hefner sanoi.

– Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että sain olla hänen rinnallaan ja pitää häntä kädestä, kertoen hänelle, kuinka paljon häntä rakastan. Hän muutti elämäni, hän pelasti elämäni. Hän sai minut tuntemaan oloni rakastetuksi joka päivä.

Hugh ja Crystal Hefner tapasivat Playboy-kartanon halloween-juhlissa vuonna 2009. Mies kosi reilusti nuorempaa tyttöystäväänsä jouluaattona 2010 ja häitä oli tarkoitus juhlia kesällä 2011. Crystal muutti kuitenkin mielensä vain viisi päivää ennen häitä. Pari pääsi lopulta vihille vuonna 2012.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?