Janni Hussi julkaisi ennennäkemättömiä kuvia lähes kymmenen vuoden takaa – tunnistaisitko suosikkijuontajaa näistä otoksista? - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi julkaisi ennennäkemättömiä kuvia lähes kymmenen vuoden takaa – tunnistaisitko suosikkijuontajaa näistä otoksista?

Janni Hussi intoutui muistelemaan ensimmäisiä vuosiaan yrittäjänä ja julkaisi ennennäkemättömiä otoksia uransa alkutaipaleelta.

Janni Hussi perusti oman yrityksensä vain 19-vuotiaana.

5.9.2020 10:27

Suomessa vietetään tänään Yrittäjän päivää. Sen kunniaksi monet julkisuudesta tunnetut suomalaiset ovat intoutuneet muistelemaan ensimmäisiä vuosiaan yrittäjinä. Näin teki myös sosiaalisen median vaikuttajana sekä radio- ja televisiopersoonana tunnettu Janni Hussi.

Nykyisin Radio Suomipopin viikonloppuja luotsaava Hussi julkaisi lauantaina radiokanavan virallisella Instagram-tilillä lauantaina kuvan, joka on napattu Hussin toiselta juontokeikalta Kouvolan Pioneerifestivaaleilta vuonna 2011. Kuvassa vasta 19-vuotias Hussi poseeraa festareilla esiintyneen Cheekin eli Jare Tiihosen kainalossa.

– Tässä pieni takaisinheitto vuoteen 2011 kun toinen meistä oli vasta ensimmäisellä keikalla Kouvolan Pioneerifestareilla. Ps. En ollut Cheekin tuplaajana vaan hoitelin artistit sisään ja ulos. Lavalle ja lavalta. Niinku festarijuontajat kuulema tekee. Ja tää oli sarjassamme mun eka festarijuonto, kääk siitäkin on jo 9 vuotta, Hussi muistelee kirjoituksessaan.

Hussi julkaisi muutamia otoksia uransa alkutaipaleelta myös Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. Toinen kuva on napattu vuoden 2011 Löytty Open Air -tapahtumasta ja siinä Hussi poseeraa yhdessä iskelmälaulaja Tauski Peltosen kanssa. Seuraava otos on puolestaan peräisin vuodelta 2012, kun Hussi pääsi juontamaan Kuopio Rock -festivaalia.

– Jos nyt jotain, niin ainakin olisin voinut itselleni stylistin palkata. Mutta ehkä se muotikin oli erilaista, ainakin meillä Kouvolassa, Hussi vitsaili Instagramin tarinat-osiossaan.

Omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään Hussi puolestaan julkaisi pitkän kirjoituksen, jossa hän muistelee ensimmäisiä vuosiaan nuorena yrittäjänä. Hussi kertoo perustaneensa oman yrityksensä jo 19-vuotiaana, jonka jälkeen hän työllisti itseään muun muassa personal trainerina.

– Mun elämäni ensimmäinen juontokeikka oli Kouvolan erämessuilla, muistaakseni vuonna 2011. Muistan miten paljon jännitti ensimmäinen spiikki mikrofoniin messuyleisön edessä. Muistan myös miten siistiltä tuntui, kun jännityksen hälvennyttyä sain elävöittää messukävijöiden kokemusta. Haastatella näytteilleasettajia ja messukävijöitä, Hussi muistelee.

– Noilla samaisilla messuilla, muistan kun mulle vinkattiin, että tuolla muuten kävelee paikallisen Pioneerifestarin järjestäjä. Siltä istumalta enempää miettimättä kävelin kyseisen herran luo, lätkäisin juuri tilaamani (maailman köpöimmät) käyntikortit taskustani ja sanoin että jos hän joskus tarvitsee luotettavaa juontajaa niin tässä olis yksi. (Hirveellä itsevarmuudella vaan sisään), hän jatkaa kirjoitustaan.

Hussi toteutti vuodenvaihteessa yhden suurimmista unelmistaan, kun hän sai pestin Radio Suomipopin viikonloppujuontajana. Tänä syksynä Hussilla on edessään vielä suurempi haaste, kun hän hyppää kanavan suositun aamuohjelman Aamulypsyn juontajaksi Anni Hautalan jäädessä äitiyslomalle.

– Paljon on tapahtunut noiden aikojen jälkeen. Mutta jos joku olis sanonut mulle tuolloin, että sulla tulee olemaan 10 vuoden päästä oma viikonloppushow radiossa ja meet tuuraamaan Suomen kuunnelluimpaan aamuohjelmaan, olisin varmaan naureskellut ja todennut että näinköhän, Hussi kirjoittaa.

– Summasummarum, onnella ja ajoituksella on monesti iso osa tapahtumaketjuissa. Mutta mun isoin oppi 10 vuoden aikana on ollut, että avaa suusi. Jos jonnekin haluat päästä tai tehdä, etsi oikeat ihmiset ja kerro omasta osaamisestasi. Älä nöyristele, mutta ole nöyrä oppimaan, hän kannustaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?