Tältä näyttää Sara Siepin 21-vuotias Alisa-sisar – täräytti suorat sanat missikaunottaren mieskuvioista - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää Sara Siepin 21-vuotias Alisa-sisar – täräytti suorat sanat missikaunottaren mieskuvioista

Sara Sieppi lomaili hiljattain Saimaalla yhdessä pikkusiskonsa Alisan kanssa. Saran seuraajat saivat esittää Instagramissa Alisalle missikaunotarta koskevia kysymyksiä.

4.9. 8:03

Vuoden 2011 Miss Suomena, televisiopersoonana ja somevaikuttajana tutuksi tulleella Sara Siepillä on kolme sisarusta. Heistä nuorin on 21-vuotias Alisa Sieppi, jonka kanssa missikaunotar lomaili hiljattain Saimaalla.

Kaksikon yhteisen lomareissun aikana Saran seuraajat sosiaalisessa mediassa saivat esittää Alisalle myös kysymyksiä, jotka koskivat missikaunotarta ja tämän elämää. Alisa vastaili Saran seuraajien esittämiin kysymyksiin torstaina siskonsa Instagramin tarinat-osiossa julkaisemilla videoilla.

Eniten Saran seuraajia askarrutti, mikä kenties on Alisan mielestä Saran huonoin piirre tai ärsyttävintä Sarassa. Alisa joutui hetken miettimään vastaustaan, kunnes keksi siskonsa omasta mielestään ärsyttävimmän piirteen.

– Sellainen tilanneitsepäisyys. Että välillä mennään sinne, minne itse haluaa, Alisa totesi videolla.

Saran seuraajat halusivat myös tietää, millainen on Saran ihannemies. Alisa totesi sisarensa olevan sinkku ja tämän kaipaavan erityisesti miestä, joka saisi Saran nauramaan.

– Huumorintajuinen ja sellainen, vähän kaikkea. Normaali mies jolla on järki. Joka saa Saran nauramaan, se on sellainen ykköskriteeri, Alisa listasi.

Myös Alisan seuraava vastaus liittyi samaan aihepiiriin, kun seuraajat halusivat tietää, mikä on Saran elämän pahin virhe.

– No nuo entiset miesvalinnat ei oo olleet niin loistavia, Alisa täräytti.

Saran seuraajia askarrutti myös, miltä Alisasta tuntuu olla laajalti tunnetun Saran pikkusisko. Vuonna 2011 julkisuuteen ponnahtaneella Siepillä on pelkästään Instagramissa huimat 192 000 seuraajaa.

– No ei se kyllä sen kummemmalta tunnu. Kyllähän sen nyt huomaa kadulla kun kaikki alkaa vähän supisemaan, Alisa pohti.

Sara itse puolestaan halusi kysyä siskoltaan, mitkä ovat hänen silmissään ärsyttävimpiä kohuja, joihin hän on vuosien varrella ajautunut.

– No ne kaikki jääkiekkokohut, Alisa nauroi videolla viitaten mitä ilmeisemmin aikaan, kun Sara Sieppi yhdistettiin julkisuudessa vuosia sitten ahkerasti muun muassa jääkiekkoilija Mikael Granlundiin.

Alun perin Torniosta kotoisin olevalla Sara Siepillä on takanaan jo lähes kymmenen vuoden ura julkisuuden parissa. Hän nousi otsikoihin vain 19-vuotiaana osallistuttuaan Miss Suomi -kilpailuun. Tätä nykyä Sieppi tunnetaan paremmin sosiaalisen median vaikuttajana.

Viime aikoina Sieppi on tehnyt uusia aluevaltauksia niin urallaan kuin yksityiselämässäänkin. Sieppi paljasti hiljattain myös varsinaisen jättiyllätyksen, että hänen elämäänsä tullaan seuraamaan ensi keväänä ilmestyvän Iholla-sarjan uusimmalla kaudella.

Lisäksi Sieppi on avannut uuden, boheemeja sisustustarvikkeita myyvän verkkokaupan yhdessä Jutta Larmin kanssa. Sieppi toteutti myös toisen suuren unelmansa tänä keväänä, kun hän osti ensimmäisen omistusasuntonsa Helsingistä.

Myös Siepin Alisa-sisko asuu nykyisin Helsingissä. Hänellä on Instagramissa yli 7000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?