Lamborghini ja Mersu koristavat kuntosaliyrittäjä Jooel Vatasen pihaa – suosittu tubettaja paljastaa Youtube-tulonsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Lamborghini ja Mersu koristavat kuntosaliyrittäjä Jooel Vatasen pihaa – suosittu tubettaja paljastaa Youtube-tulonsa

Kuntosaliyrittäjä ja tubettaja Jooel Vatanen valittiin vuoden yrittäjäksi sekä yleisön suosikiksi Creator Awards Finland -gaalassa perjantaina.

29.8.2020 20:49

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä Creator Awards Finland -gaalassa palkittiin perjantai-iltana vuoden 2020 kiinnostavimpia, vaikuttavimpia ja puhutuimpia tubettajia yhteensä 21 kategoriassa.

Ptvgym-kuntosaliketjun perustaja ja tubettaja Jooel Vatanen valittiin vuoden yrittäjäksi sekä yleisön suosikiksi yli 35 000 äänellä. Vatanen hehkutti voittoaan Instagramissa.

– HUH! Olipa ilta. Vuoden yrittäjä -pysti ja samaan hintaan yleisön suosikki 35 000 ÄÄNELLÄ! WTF? Tuupovaaran juntilta loppui sanat kesken tänään. Kiitos!

– Oli tosi siisti tavata uusia ihmisiä, vatsalihakset krampissa illan jälkeen. Kunto ei riittänyt jatkoille, joten iltapuurolle kotiin, Vatanen kirjoitti.

Vaimonsa kanssa gaalaan saapunut Vatanen oli pukeutunut Guccin t-paitaan, johon on kuvioitu Mikki Hiiri.

– Tykkään juhlista, mutta jäykkä pukeutuminen ei ole koskaan ollut oma juttuni. Tässä asussa on mukava olla, Vatanen linjasi.

Jooel Vatanen on varsin suosittu eri kanavillaan: Hänen Youtube-tilillään on yli 100 000 tilaajaa ja Instagramissa yli 80 000 seuraajaa.

– Aloitin tubettamisen 2012 markkinointimielessä, sillä olin juuri aloittanut yrittämisen. Nyt olen hiljalleen alkanut hyväksyä myös sen tubettaja-tittelin, Vatanen kertoi Youtube-gaalassa.

Vuonna 2019 Vatasen firman tilikauden tulos oli reilu 100 000 euroa ja liikevaihto yli 500 000 euroa.

– Nykyään mainostulot motivoivat videoiden tekemiseen. Youtube-tulot ovat kasvaneet, ja olen saanut tubettamisella noin 3 000 euroa kuukaudessa. Firman tuloihin suhteutettuna se on toki vähän, Vatanen kommentoi.

Jooel Vatanen edusti gaalassa vaimonsa kanssa.

Vatanen omistaa näyttäviä autoja: Lamborghini Gallardon, Mersun sekä BMW-moottoripyörän.

Myös Vatasen Yasmin-vaimo työskentelee yrittäjänä. Porvoolaispariskunta on ollut yhdessä yhdeksän vuotta.

Gaalassa jaettiin palkintoja kaikkiaan 21 kategoriassa. Miisa Rotola-Pukkila valittiin vuoden vaikuttajaksi. Muita palkittuja olivat muun muassa Jaakko Parkkali, joka valittiin vuoden esiintyjäksi sekä vuoden vientikanavaksi valittu Otto Tennilän, Miikka O'Connorin ja Emil Rantatulkkilan perustama Pongfinity-kanava. Vuoden viihdekanavaksi palkittiin Konsta Saajannon ja Olli Litmasen Iha just Imus. Vuoden merkittävimmän videon palkinnon saii Jaakko Keson ”Rip Jonne aka MKDMSK" -video, joka kertoi viime vuoden tammikuussa menehtyneen rap-artisti Atte Toikan tarinan. Voit katsoa kaikki voittajat tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?