Suosikkibloggaaja Alexan Instagramiin kilahti törkyviesti, joka sai sometähden fanit suunniltaan – ”Mulle nämä on arkipäivää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkibloggaaja Alexan Instagramiin kilahti törkyviesti, joka sai sometähden fanit suunniltaan – ”Mulle nämä on arkipäivää”

Blogaaja Alexa Dagmar esittelee Instagramissaan tökerön viestin, jollaisia hän saa jatkuvasti.

Alexa Dagmar on kirjoittanut blogiaan jo vuosien ajan. Lisäksi hän tuottaa työkseen sisältöä myös erilaisiin sosiaalisen median kanaviin, kuten YouTubeen ja Instagramiin, jossa naisella on yli 51000 seuraajaa.

29.8.2020 10:29

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuva Alexa Dagmar avautuu Instagramissaan saamastaan ilkeästä kommentista ja sen mukanaan tuomasta viestitulvasta. Dagmar esitteli eilen torstaina Stories-osiossaan saamansa viestin, jossa kehuttiin hänen silmiään. Toisessa hänen saamassaan viestissä toivottiin, ettei raskaana olevan bloggaajan pienokainen peri äitinsä silmiä.

– Toivottavasti sun lapsi ei saa sun silmiä ja valkuaispinta-alaa, viestissä kirjoitettiin.

Dagmar kertoo Instagramissaan kommentin tuoneen mukanaan todellisen viestitulvan.

– Olen saanut eilisen silmägaten myötä monta sataa viestiä, Dagmar hämmästelee Instagramissaan.

–  Mun täytyy sanoa, että tuollaiset kommentit on mulle ihan arkipäivää. Saan tuollaisia viestejä aika usein. Viesti ei ollut edes pahimmasta päästä, se oli aika normaali, mitä silloin tällöin tulee, Dagmar sanoo

Hän kuvailee tökeröiden kommenttien olevan kuitenkin vain murto-osa siitä palautteesta, joita hän ja monet muut sometähdet saavat.

– Keskustelupalstoille en toki edes viitsi mennä, sillä on pakko vähän varjella omaa mielenterveyttä. Vaikka toki ymmärrän myös sen, että ihmiset on uteliaita ja ihmisluonne tykkää spekuloida, Dagmar kuvailee Instagramissaan.

– Uskon, että vaikka olisi kuinka vahva tyyppi, niin kyllä systemaattinen vihapuhe vaikuttaa omaan pääkoppaan jollain tasolla. Sen takia koetan minimoida sen, mille itseni altistan ja estän trolleja aika kevyellä kädellä.

– Vaikka vihaviestejä tulee, niin tämä on loppupeleissä ihan mahtava työ, Dagmar toteaa.

Alexa Dagmar on suosittu bloggaaja ja somepersoona. Hän on pitänyt jo vuosia suosittua muotiin ja lifestyle-sisältöön keskittyvää blogia. Nykyään hänet tunnetaan myös Nonsense-podcastistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?