Tältä näyttää suomalaisen Johanna Kuvajan Playboy-kuva – kolmen lapsen äiti jätti työnsä opettajana ja riisuutui rohkeisiin otoksiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää suomalaisen Johanna Kuvajan Playboy-kuva – kolmen lapsen äiti jätti työnsä opettajana ja riisuutui rohkeisiin otoksiin

Shower-kappaleellaan musiikkimaailmassa debytoinut Johanna Kuvaja on tehnyt uuden aluevaltauksen kuuluisan lehden sivuilla.

Johanna Kuvaja on kolmen lapsen äiti, entinen opettaja, laulaja ja Playboy-tähti.­

28.8. 22:01

Laulajana uraa luonut Johanna Kuvaja teki elokuussa uuden aluevaltauksen, kun hän poseerasi Portugalin Playboy-lehdelle. ”Suomen Sabrinaksi” tituleerattu Kuvaja riisuutui lehden viimeiseen numeroon.

Nyt Portugalin Playboy on julkaissut Instagramissa esimakua sivuillaan julkaistavista Kuvajan kuvissa. Lehden torstaina reilun 447 000 seuraajan tilillään julkaisemassa otoksessa kolmen lapsen äiti poseeraa pianon äärellä alusvaatteissa.

Kuvaja nähtiin jo aiemmin Shower-kappaleensa rohkealla, suihkussa kuvatulla musiikkivideolla, mutta joutui silti pohtimaan tarkkaan Playboy-kuviin riisuutumista. Hän myönsi aiemmin IS:lle, että oli vähällä kieltäytyä aluksi, sillä luuli, että kuvissa tulisi olla täysin alasti.

– En ollut tietoinen, millainen lehti Playboy on nykyään. Luulin, että siellä pitää levittää haarat ja kaikki. Mutta eihän se sellainen olekaan, vaan aika siisti lehti, jossa ei tarvitse paljastella paljon mitään. Mutta tuli paljasteltua, sponsorinkin toiveesta, Kuvaja sanoi aiemmin elokuussa.

Lopulta Kuvaja päätyi poseeraamaan lehdelle yläosattomissa. Hän näkee asian kehopositiivisuutena eikä pidä alastomuutta mitenkään erikoisena.

– Minusta vaatteiden poisottaminen ei ole mikään iso asia enää nykyisin. Jo suihkuvideo oli rakentunut oman vartalon rakastamisen ympärille, hän totesi.

– Brändini on rakentunut seksikkyyden ja aistillisuuden sekä itsensä ja oman vartalonsa rakastamisen ympärille, joten tämä kuvaus oli sille luontevaa jatkumoa.

Pohjois-Savosta kotoisin oleva Kuvaja on opiskellut aiemmin luokan- ja musiikinopettajaksi. Hän kuitenkin jätti opettajan työn päätettyään panostaa musiikkiuraansa. Vuosi sitten Kuvaja julkaisi ensimmäisen Shower-kappaleensa ja on sittemmin tehnyt lisää musiikkia.

– Käytin kaikki säästöni tähän biisiin, ja jouduin elämään todella tiukasti, että rahat riittäisivät – menetin tosiaan kaiken omaisuuteni hometalon myötä. Nyt on paineita saada tämä biisi tuottamaan, että olisi varaa tehdä lisää biisejä, Kuvaja sanoi IS:lle viime syksynä debyyttisinkustaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?