Maria Veitolalle yllätyspesti! ”Melkoinen kunnia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitolalle yllätyspesti! ”Melkoinen kunnia”

Maria Veitola toimii Stockmannin luovana johtajana syksyn ajan.

Maria Veitola aloittaa pestinsä perjantaina.­

27.8.2020 10:14

Tv-persoona Maria Veitola on nimitetty Stockmannin vierailevaksi luovaksi johtajaksi.

Veitola on suunnitellut Helsingin keskustan tavarataloon avautuvan Style by Maria Veitola -pop upin sekä ideoi ja tuottaa sisältöä tavaratalon nettisivuille ja Stockmannin eri kanaviin. Tiedotteen mukaan Veitolan tyyli näkyy vahvasti myös Stockmannin syksyn kampanjassa ja tavaratalojen visuaalisessa maailmassa.

Juontaja hehkuttaa uutta pestiään Instagramissa.

– Terve! Tältä näyttää Stockmannin uusi luova johtaja. Se olen minä! Vierailen tosiaan tänä syksynä Stockan LUOVANA JOHTAJANA. Vau. Melkoinen titteli, melkoinen kunnia!

– Oon aina rakastanut Stockaa. Stockmannilla on merkittävä rooli helsinkiläisessä kaupunkikulttuurissa, ja siksi on mahtavaa päästä huseeraamaan Stockan parissa, Veitola kirjoittaa.

Uudesta työstä ovat onnitelleet muun muassa juontaja Marja Hintikka ja radiojuontaja Anni Hautala.

Style by Maria Veitola -pop-up-kauppa avautuu Helsingin keskustan tavarataloon perjantaina. Veitola kertoo, että hän on koonnut kauppaan Stockmannin valikoimasta suosikkituotteitaan.

– Toivon, että mun työ ja tyyli Stockalla tuo iloa ja leikkisyyttä kaikkien elämään. Sillä arjen, saati tyylin, ei pidä olla vakavaa, Veitola tuumaa.

Veitola toimii Stockmannin luovana johtajana syksyn ajan.

– Toivotamme Maria Veitolan lämpimästi tervetulleeksi Stockmannin vierailevan luovan johtajan paikalle. Odotamme hänen inspiroivan niin Stockmannia kuin asiakkaitamme elämään omalle tyylilleen uskollisesti. Marian rohkean tyylin lisäksi hänen avoimessa tavassaan keskustella ja lähestyä aiheita ja ihmisiä on jotain sellaista, mistä voimme Stockmannina myös oppia, Stockmannin kaupallisista toiminnoista vastaava johtaja Tove Westermarck toteaa tiedotteessa.

Stockmann on kärsinyt viime aikoina vakavista talousvaikeuksista.

Maria Veitola on kirjoittanut vuosien ajan kolumneja eri aikakauslehtiin ja juontanut lukuisia suosittuja tv-ohjelmia. Viimeisimpänä Veitola on nähty Enbuske, Veitola & Salminen-, Yökylässä Maria Veitola- ja Tähdet, tähdet -sarjoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?