Jere Karalahti julkaisi roisin kuvan, joka paljasti lähes kaiken – anoppi täräytti heti tyhjentävän kommentin - Viihde - Ilta-Sanomat

Jere Karalahti julkaisi roisin kuvan, joka paljasti lähes kaiken – anoppi täräytti heti tyhjentävän kommentin

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden tuore Instagram-kuva ei jättänyt paljoa arvailujen varaan.

Jere Karalahden rohkea kuva poiki anopilta paljonpuhuvan kommentin.

23.8.2020 13:58

Entinen jääkiekkoilija, nykyinen kuntosaliyrittäjä Jere Karalahti julkaisi hiljattain Instagram-tilillään päivityksen, joka sai hänen yli 60 000 Instagram-seuraajaansa hieraisemaan silmiään.

Karalahden julkaisema otos on peräisin kolmen vuoden takaisista kuvauksista. Tuolloin Karalahden elämästä kertova kirja oli juuri valmistumassa ja kuvauksissa oli tarkoitus ottaa ex-kiekkotähden elämäkerralle sopiva kansikuva. Kuvassa Karalahti poseeraa lähes alasti. Hän kertoi jakavansa otoksen nyt sen kunniaksi, että kirjaa on myyty yli 100 000 kappaletta.

– Tässä kuvassa otetaan kirjan kansikuvaa yli kolme vuotta sitten ja vuodet tehnyt mulle näköjään hyvää. Mut niinku Linnanahde mulle sanoi niin tässä kuvassa ja koko kirjassa laitettiin kyl kroppaa likoon, Karalahti kirjoitti kuvatekstissään viitaten elämäkertansa kirjoittaneeseen Aki Linnanahteeseen.

Kuvaan on kertynyt tähän päivään mennessä lähes 4000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja. Myös Linnanahde itse kävi välittömästi kommentoimassa Karalahden julkaisemaa roisia kuvaa.

– Äijä on vaan entistä kovemmassa tikissä. Harmi vaan, että toi valo saa sukan näyttämään vähän pienemmältä, Linnanahde vitsaili kommentissaan.

Kaikista tyhjentävimmän kommentin kuvaan kävi kuitenkin jättämässä Karalahden puolison Nanna Karalahden Kati-äiti.

– Hui, t. anoppi, kuului anopin kommentti, joka oli varustettu silmänsä peittävällä apinahymiöllä.

Aki Linnanahde ja Jere Karalahti Jere-kirjan julkistustilaisuudessa vuonna 2017.

Karalahden elämästä kertova Jere-kirja ilmestyi vuonna 2017. Se oli ilmestymisvuotenaan Suomen myydyin tietokirja 33 200 kappaleella. Elämäkerta oli kirjan kirjoittaneen radiojuontaja Aki Linnanahteen esikoisteos.

– En uskaltanut edes unelmoida näin hurjista myyntiluvuista, vaikka tiesin Jeren tarinan olevan täysin poikkeuksellinen. Myyntilukujen lisäksi on tuntunut hyvältä lukea niitä satoja palautteita, joissa ihmiset ovat kertoneet saaneensa kirjasta apua taistelussa omien ongelmiensa kanssa, Linnanahde iloitsi kirjan kustantaja WSOY:n välittämässä tiedotteessa.

Jere ja Nanna Karalahti menivät naimisiin vuonna 2015.

Jere Karalahti lopetti jääkiekkouransa vuonna 2016. Nykyisin hän toimii yrittäjänä ja pyörittää lapsiperhearkea yhdessä Nanna-vaimonsa kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2015 ja parilla on kaksi lasta, 3-vuotias poika Jax ja reilun vuoden ikäinen Alexia. Jerellä on myös parikymppinen Ronja-tytär edellisestä liitostaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?