Martina Aitolehti osallistui vaativaan triathlonkilpailuun – elämänsä kunnossa oleva julkkiskaunotar ylsi kärkisuoritukseen

38-vuotias Martina Aitolehti kilpaili lauantaina Vierumäellä.

Martina Aitolehti on nykyään kovan luokan triathlonisti.

22.8.2020 21:08

Hyvinvointiyrittäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja Martina Aitolehti osallistui lauantaina Vierumäellä järjestettyyn Finntriathlon-kilpailun sprinttimatkaan.

Lauantain kisapaikalla Vierumäellä vallitsi sateinen ja viileä sää, mutta olosuhteista huolimatta 38-vuotias Aitolehti sijoittui kovatasoisessa kilpailussa peräti neljännelle sijalle.

Elämänsä kunnossa oleva Aitolehti on jakanut Instagramissa seuraajilleen tunnelmia kisapäivältä.

Kyseinen triathlonkilpailu koostui 400 metrin uinnista, 20 kilometrin pyöräilystä ja 5 kilometrin juoksusta. Aitolehti toteaa kilpailun sujuneen vahvasti lukuun ottamatta ensimmäistä uintiosuutta.

– Tänään kisasin itseni yleisen sprint-sarjan 4. sijalle. Olen erittäin tyytyväinen, vaikka uintiin meni luvattoman paljon aikaa. Lähdin ahneesti liian kovaa paalupaikalta @miramaria peesiin, Aitolehti kertoo Instagramissa.

Aitolehden lopullinen aika kolmen lajin suorittamiseen oli 01:22:25.

– Tän päivänen oli upea muistutus siitä, mitä tässä oikein ollaan tekemässä. Nyt vaan treeniä ja katse kohti ensi kesää, hän jatkaa.

Aitolehden julkaisu keräsi valtavasti ylistäviä kommentteja naisen seuraajilta, joita hänellä Instagramissa yli 145 000.

Martina Aitolehti on elänyt koko elämänsä urheilullisesti, ja alasta on tullut hänen ammattinsa. Tällä hetkellä hän treenaa kuin huippu-urheilija.

Viime vuonna Aitolehti osallistui Irlannissa järjestettyyn Iron Man -kilpailuun, joka on äärimmäistä kestävyyttä vaativa triathlon. Se sisältää uintia, juoksua ja pyöräilyä raskaissa olosuhteissa.

Aitolehti selvitti rankan, 12-tuntisen rupeaman kunnialla ja tuli maaliin oman ikäryhmänsä kuudentena.

Martina Aitolehti treenaa kuin huippu-urheilija.

    Lähes kaksi vuosikymmentä julkisuudessa viihtynyt Martina Aitolehti on luonut vuosien varrella monipuolisen uran viihdemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa. Aitolehti ponnahti julkisuuteen 2000-luvun alussa, ja on sittemmin työskennellyt mallina, juontajana, tosi-tv-kasvona, laulajana ja Miss Helsinki -kilpailun järjestäjänä.

    Vuonna 2017 Aitolehti luopui kisan pyörittämisestä ja on sittemmin keskittynyt uraansa liikunnan ja somen parissa. Hän työskentelee personal trainerina, hyvinvointi- ja ravintovalmentajana, ja myy erilaisia verkkovalmennuksia sekä tekee kaupallista sisältöä sosiaaliseen mediaan.

    Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?