Sinkkuäidille sulhanen -sarjan päätähdet julkaistiin – nämä kolme naista etsivät unelmiensa miestä uudessa tv-sarjassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkkuäidille sulhanen -sarjan päätähdet julkaistiin – nämä kolme naista etsivät unelmiensa miestä uudessa tv-sarjassa

Kolme sinkkuäitiä yrittää löytää itselleen sulhasen syksyn deittiohjelmassa.

20.8.2020 16:24

Elokuun lopussa D-playssa alkavan Sinkkuäidille sulhanen -sarjan sinkkuäidit on nyt julkaistu. Piritta Hagmanin luotsaamassa ohjelmassa sulhasta etsii kolme sinkkuäitiä. Sarjan ensimmäisessä jaksossa sinkkuäidit kohtaavat kukin viisi sulhasehdokasta ja sarjan edetessä he tutustuvat miehiin paremmin.

Hyväntuulisessa deittiohjelmassa naiset pääsevät tutustumaan rauhassa sulhasehdokkaisiin, vaikka kamerat seuraavatkin suhteiden muodostumista. Myös sarjan päähenkilöiden lapset otetaan ohjelmassa huomioon.

Katso alta uudet sinkkuäidit:

Noora, 30, Rauma

Raumalainen Noora on 30-vuotias sinkkuäiti.

Raumalainen Noora on tyytyväinen osallistumiseensa Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaan.

– Lähtisin ehdottomasti ohjelmaan mukaan uudelleen! Kuvaukset antoivat todella paljon, ja sain lisää rohkeutta, kun uskaltauduin heittäytyä tuntemattomaan. Pystyin olemaan oma itseni ja ottamaan rennosti, Noora kertoo.

Kuvauksien tunteellisuus kuitenkin yllätti.

– Myös kaikki miehet olivat mahtavia persoonia, ja heidän kanssaan oli heti todella helppo olla. En luonut kauheasti mitään odotuksia, vaan menin ajatuksella, että tulee mitä tulee. Ehkä se kuitenkin yllätti, että miten paljon erilaisia tunteita kuvausten aikana ja varsinkin niiden loputtua nousee pintaan, Noora sanoo tiedotteessa.

Kaisa, 35, Tampere

Tamperelainen 35-vuotias Kaisa on yksi uusista sinkkuäideistä.

Tamperelaiselle Kaisalle kesä Sinkkuäidille sulhasen kuvauksissa jäi vahvasti mieleen.

– Tiesin, että ohjelmaan osallistuminen tulee olemaan ikimuistoinen kokemus. Kohokohta oli ylipäätään se, miten ihanien ihmisten kanssa kesä tuli vietettyä. Toki myös miesten ensikohtaaminen oli yksi matkan jännittävimpiä hetkiä, Kaisa tunnelmoi.

– Eniten yllätti, miten vähän jännitin treffejä miesten kanssa, ajatellen kuinka vähän oli tullut treffailtua ennen kuvauksia. Myös se yllätti positiivisesti, ettei ohjelmassa ollut mitään käsikirjoitettua. Tilanteet olivat täysin aitoja, Kaisa jatkaa tiedotteessa.

Hanna, 43, Helsinki

Helsinkiläinen Hanna etsii itselleen sulhasta.

Kolmas sinkkuäiti Hanna on kotoisin Helsingistä, ja hän lähti mukaan ohjelmaan hetken epäröityään.

– Kun minua pyydettiin ohjelmaan mukaan, oli ensimmäinen ajatus ei, mutta asiaa harkittuani päätin lähteä seikkailuun. Ryhdyn aina kaikkeen täydellä sydämellä, ja päätin olla kameroiden edessä oma itseni kaiken haavoittuvuuden uhalla. Kuvaukset olivat henkisesti rankempi kokemus mitä kuvittelin, mutta samalla myös jotain sellaista mistä nautin tosi paljon, Hanna sanoo tiedotteessa.

Myös Hanna kiittelee mieleenpainunutta kesää ja kuvausten muita osallistujia.

– Ohjelman ansiosta olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja viettänyt todella ikimuistoisen kesän. Uskon, että olen päässyt eteenpäin monen asian suhteen ja kehittynyt paljon myös ihmisenä. Luvassa on tunteita laidasta laitaan, Hanna paljastaa.

Piritta Hagman juontaa Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaa.

Sarjaa juontaa hyvinvoinnin ammattilainen Piritta Hagman. Hagman myötäeli sarjan äitien kokemuksia, eikä yllätyksiltä säästytty.

– Matka näiden upeiden naisten rinnalla oli uskomattoman tunteikas ja jännittävä. Aina kun luulin tietäväni kenet kukin heistä valitsee, jotain uutta tapahtui! Uskon, että jokainen heistä oppi itsestään uusia asioita, koska ainakin minä opin heidän heidän kauttaan lisää itsestäni, Hagman kertoo ohjelman tiedotteessa.

– Ja vaikka ryhmätreffit eivät varmasti kenestäkään ensi alkuun tunnu perinteisiltä, niin sitenhän aikoinaan tutustuttiin. Isossa ystäväryhmässä pääsi rauhallisesti katselemaan ilman painetta, Hagman jatkaa.

Sinkkuäidille sulhanen alkaa 29.8. Dplay+ -palvelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?