Hanna Pakarinen muistelee Seurassa rehellisesti Idols-aikojaan: ”Se oli hirveää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hanna Pakarinen muistelee Seurassa rehellisesti Idols-aikojaan: ”Se oli hirveää”

Hanna Pakarinen vei laulukilpailun voiton kuusitoista vuotta sitten. Sittemmin hän on perustanut perheen ja ryhtynyt radiojuontajaksi.

Hanna Pakarinen Sanomatalolla viime vuoden elokuussa.­

20.8.2020 11:56

Laulaja Hanna Pakarinen, 39, on tehnyt paluun valokeilaan, kun hänet nähdään Nelosen Tähdet, tähdet 2020 -ohjelmassa. Laulaja tuli tunnetuksi vuonna 2004 voitettuaan Idols-laulukilpailun.

Pakarinen muistelee Seura-lehden haastattelussa Idols-aikojaan, kun laulaja nousi hetkessä koko kansan huulille. Hän toteaa, ettei hän ikävöi sitä aikaa.

– Ei sitä kukaan kaipaa, se oli hirveää! Olin niin nuori, enkä tiennyt vielä mistään mitään. Se oli aika rajua, Pakarinen tunnustaa lehdelle.

– On kuitenkin tosi makeeta, että olen saanut kokea tuollaisen ajan ja osaan arvostaa sitä, hän jatkaa.

Pakarinen vertaa saamaansa huomiota kisan kolmanneksi sijoittuneeseen Antti Tuiskuun, joka on sittemmin noussut Suomen suosituimpien artistien joukkoon.

– Fanittaminen ei ollut samanlaista kuin esimerkiksi Antti Tuiskulla, joka aiheutti hysteriaa. Julkisuuskuvani on aina ollut vähän toisenlainen. Olen enemminkin ollut vähän kuin ystävä, isosisko tai äiti. Se on ollut minulle luontevaa, Pakarinen kuvailee Seuran haastattelussa.

Pakarinen edusti Suomea vuoden 2007 Euroviisuissa Helsingissä kappaleella Leave Me Alone, joka sijoittui seitsemänneksitoista. Hän ei ole vuosiin julkaissut uutta musiikkia, mutta nyt hän paljastaa Seura-lehdelle, että hänen uutta tuotantoaan saatetaan kuulla jo syksyllä.

Hanna Pakarinen työskentelee tällä hetkellä radiojuontajana Aito Iskelmä -kanavalla. Viime kesänä Pakarinen juonsi Radio SuomiPopin iltapäiviä kahden viikon ajan.

Hanna Pakarinen on mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa.­

Pakarinen avioitui pitkäaikaisen miesystävänsä, muusikko Risto Niinikosken kanssa syksyllä 2017. Pari vihittiin ystävien ja läheisten läsnä ollessa Helsingissä, Temppeliaukion kirkossa. Kesällä 2018 laulaja sai esikoisensa.

Pakarinen on kokeillut siipiään myös videobloggaamisen saralla. Hän perusti taannoin oman Youtube-kanavan.

Artikkelia muokattu 21.8. kello 0.14. Korjattu ingressiin, että Pakarinen voitti Idolsin kuusitoista vuotta sitten, ei kuusi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?