Maryam Razavi ja Leo Stillman paljastivat tyttärensä nimen – harvinainen nimi sai seuraajat hullaantumaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Maryam Razavi ja Leo Stillman paljastivat tyttärensä nimen – harvinainen nimi sai seuraajat hullaantumaan

Maryam Razavin ja Leo Stillmanin esikoinen syntyi toukokuussa.

Pariskunta Emma-gaalassa helmikuussa.­

20.8.2020 9:54

Malli-stylisti Maryam Razavi, 37, ja laulaja Leo Stillman, 29, saivat esikoisensa toukokuussa. Nyt pari on julkistanut pienokaisensa nimen. Tuore äiti julkaisi Instagramissa ihastuttavan perhekuvan, jossa koko porukka poseeraa onnellisena laivan kannella.

– Celestia Razavi Stillman. Kallein aarteemme, suurin rakkautemme, Maryam Razavi kertoo Instagram-tilillään.

Nimi on Suomessa varsin harvinainen. Väestörekisterikeskuksen nimipalvelun mukaan Celestia-nimen on Suomessa saanut kaiken kaikkiaan vain alle 40 henkilöä. Vauvan yhdistelmäsukunimi on myös harvinaislaatuinen, sillä vasta viime vuoden alussa voimaan tullut laki mahdollisti yhdistelmäsukunimen antamisen lapselle.

Razavin seuraajat ovat ihastelleet parin nimivalintaa.

– Onnea upeasta nimestä upeelle mimmille, näyttelijä Johanna Puhakka kirjoittaa.

– Hän on maailman kaunein. Ja te ootte upeet vanhemmat. Onnea rakkaat! näyttelijä Minka Kuustonen hehkuttaa.

Pariskunta paljasti vauvauutisen tammikuussa. Razavi kommentoi odotusaikaansa IS:lle Emma-gaalassa helmikuussa.

– Olen voinut hyvin. Pahoinvointia ja väsymystä on ollut, mutta se on normaalia, hän kuvaili.

Razavi kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa maaliskuussa parin puhuneen jo heti suhteensa alussa vauvahaaveista. Razavi kertoi lehdelle, että hän oli tehnyt vuosien aikana useita raskaustestejä, mutta joutui pettymään niiden näyttäessä negatiivista tulosta. Hän kertoi myös ikävästä tilanteesta, johon hän joutui viime kesänä asian kanssa kipuillessaan.

– Raskaus on aina herkkä ja henkilökohtainen asia ja vielä enemmän, jos siihen liittyy surua ja pelkoa. Siksi tuntui erityisen julmalta, kun minulta viime vuoden kesällä kysyttiin kommentteja paparazzikuviin, joissa vatsani pömpötti. Kaupungilla kuulemma huhuttiin minun olevan raskaana, mutta se ei pitänyt paikkaansa, Razavi kertoi Me Naisille.

Laulaja Leo Stillman tekee parhaillaan uutta musiikkia, keikkailee, minkä koronavirus sallii ja on mukana Iholla-tv-ohjelmassa.

Kaikesta hulinasta huolimatta muusikko sanoi ”jees”, kun Tähdet, tähdet -ohjelmasta soitettiin.

– Mä olen monta vuotta miettinyt, että lähtisinkö mukaan, jos kysyttäisiin. Kerran itse asiassa kysyttiinkin. Ajattelin, että nyt olisi oikea aika, Stillman kommentoi IS:lle.

Ajankäytön lisäksi Stillman joutui miettimään pystyykö hän edes laulamaan muiden tekemiä kappaleita.

– Olen aina jännittänyt muiden biisien esittämistä. Nyt halusin testata jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Tietysti sillä oli iso merkitys, että aikataulut osuivat kohdalleen. On pieni vauva himassa, mutta pystyn tekemään tämän homman kotoa käsin.

Vauva-arki on laittanut laulajan treenaamaan aivan uudella tavalla.

– Mä treenaan esimerkiksi autoa ajaessa. Olen oppinut myös priorisoimaan. Ei tule enää hilliutua tuolla. Kun daami lähtee babyn kanssa lenkille, niin silloin treenataan, laulaja kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?