Sofia Belórf ja Stefan Therman matkustivat Italiaan keskellä koronakriisiä – joivat hulppean luksusjahdin kannella samppanjaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Belórf ja Stefan Therman matkustivat Italiaan keskellä koronakriisiä – joivat hulppean luksusjahdin kannella samppanjaa

Samalla kun Suomi kiristää matkustusrajoituksia Sofia Belórf ja Stefan Therman julkaisivat kuvamateriaalia lomaltaan.

19.8. 15:56

Katiska-huumevyydistä tuttu fitnesskaunotar Sofia Belórf ja hänen kumppaninsa liikemies Stefan Therman ovat matkustaneet Välimeren lämpöön lomailemaan, selviää Instagramista.

Suomessa on jälleen tiukennettu matkustusrajoituksia koronaviruksen vuoksi, mutta se ei hidasta parivaljakon luksuslomailua. Ulkoministeriö suosittaa suomalaisia välttämään edelleen tarpeetonta matkustamista.

Therman ja Belorf ovat jakaneet Instagram-sivuillaan runsaasti kuvia ja videoita hulppealta Hooligan 2 -luksusjahdilta. Therman kirjoittaa pariskunnan olevan Italiassa.

Italia on tällä hetkellä ns. vihreä maa, johon Suomesta saa matkustaa rajoituksetta. Koronaviruksen ilmaantuvuusluku maassa on kuitenkin ylittänyt raja-arvon 8 viimeisen kahden viikon aikana, mutta vielä Suomi ei ole palauttanut rajoituksia.

Belórf ja Therman matkustivat Italiaan juomaan shamppanjaa.­

Kaksikko poseerasi seuraajilleen myös yhdessä.­

Jahdilla pariskunta on viettänyt aikaa suuressa suomalaisseurueessa juoden kuohujuomaa ja nauttien hienoista illallisista.

Thermanin kuvaamilla videoilla näkyy, kuinka Belórf lekottelee porealtaan reunalla bikineissä ja siemailee samppanjaa.

– Ei helmiä sioille, Belórf tokaisee yhdellä videolla.

Kymmenen henkeä majoittavan Hooligan 2 -huviveneen vuokrahinta on 90 000 euroa viikolta.

Belórf paistatteli päivää jahdin porealtaassa.­

Alkukesästä kaksikko pelmahti lomalle Monte Carloon ja Ranskan Rivieralle. Karanteenisuosituksista huolimatta Belórf liikkui loma jälkeen tavalliseen tapaan julkisilla paikoilla ja vietti railakasta juhannusta Hangon yöelämässä Stefan-rakkaansa kanssa.

Kaikkia ulkomailta palaavia ohjeistetaan pysymään kaksi viikkoa niin sanotussa omaehtoisessa karanteenissa ja rajoittamaan tarpeettomia lähikontakteja. Kotoa tai asuinpaikasta tulisi poistua vain työn tai muun välttämättömän syyn vuoksi.

Belórfin aiempi ulkomaanmatka herätti runsaasti ihmetystä hänen seuraajissaan. Sometähden päivityksiin ilmestyi kiukkuisia kommentteja, joissa kyseenalaistettiin hänen päätöksensä lähteä ulkomaille keskellä koronakriisiä.

Sofia Belórf nousi suuren yleisön tietoisuuteen Miss Helsinki -kilpailusta, ja nyt hän on paistatellut otsikoissa osallisuudestaan Katista-huumevyyhtiin.­

Belórf on viettänyt viime vuosina runsaasti aikaa etelän lämmössä, sillä hän asui vielä hetki sitten Espanjan Marbellassa ex-kumppaninsa Niko Ranta-ahon kanssa.

Belórf ja Therman ovat viettäneet runsaasti aikaa yhdessä sen jälkeen, kun Therman erosi avopuolisostaan Martina Aitolehdestä tänä keväänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?