Maria Veitola sai ylinopeussakot – sitten postista kilahti peltipoliisikuva, joka sai juontajan hieraisemaan silmiään - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitola sai ylinopeussakot – sitten postista kilahti peltipoliisikuva, joka sai juontajan hieraisemaan silmiään

Tv-persoona kärähti raskaasta kaasujalasta.

Maria Veitola kertoo Instagram-tilillään saaneensa postia poliisilta.­

19.8. 10:52

Tv-persoona Maria Veitola paljastaa Instagram-tilillään saaneensa ylinopeussakot.

– Sain ylinopeussakot! Tosi laadukas tää peltipoliisin musta nappaama kuva, Veitola kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

47-vuotias Veitola jakoi seuraajiensa iloksi peltipoliisin ottaman kuvan hänestä ratin takaa. Mustavalkoisessa kuvassa kasvonpiirteet erottuvat vaivoin, mutta siitä pystyy juuri ja juuri tunnistamaan televisiosta tutun kuskin tuimaeleiset kasvot.

Tv-persoonaa hädin tuskin tunnistaa peltipoliisin ottamasta kuvasta.­

47-vuotias Veitola palaa jälleen syyskuussa ruutuun, kun suositun Yökylässä Maria Veitola -sarjan uudet jaksot käynnistyvät MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Ohjelmassa Veitola viettää kaksi päivää ja yhden yön julkisuudesta tutun henkilön luona.

Maria Veitola palaa syyskuussa ruutuun uusien Yökylässä Maria Veitola -jaksojen voimin.­

Veitola kertoi hiljattain IS:lle saavansa vahvaa palautetta ohjelmastaan. Veitolaa kohtasi muutama vuosi sitten suuri suru, joka teki ohjelman kolmannen kauden kuvaamisesta vaikeaa. Veitola kuuli kommentteja vakavuudestaan ja ymmärsi, ettei katsoja voi tietää, mitä juontajan yksityiselämässä taustalla tapahtuu.

– Julkisuudessa käytiin keskustelua, että miksi mä olen niin vakava. ”Se Veitola on niin ärsyttävä kun se ei koskaan edes hymyile.”

Mari Veitola on kirjoittanut vuosien ajan kolumneja eri aikakauslehtiin ja juontanut lukuisia suosittuja tv-ohjelmia. Viimeisimpänä Veitola on nähty Enbuske, Veitola & Salminen-, Yökylässä Maria Veitola- ja Tähdet, tähdet -sarjoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?