Suosittu suomalaisbloggaaja julkaisi kuvan ruhjoutuneista kasvoista – sivullinen löysi kadulta tajuttomana - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosittu suomalaisbloggaaja julkaisi kuvan ruhjoutuneista kasvoista – sivullinen löysi kadulta tajuttomana

Sähköpotkulaudalla kaatunut bloggaaja Sara Ollila paljasti seuraajilleen onnettomuuden runnomat kasvonsa.

Sara Ollila kiidätettiin sairaalaan sen jälkeen, kun sivullinen löysi naisen tajuttomana kadulta.­

18.8. 10:11

Suosittu suomalaisbloggaaja Sara Ollila joutui viime viikolla vaaralliseen sähköpotkulautaonnettomuuteen. Ollila kertoi onnettomuudesta Instagramissa liki 29 000 seuraajalleen.

– Tässä on ollut nyt sellainen shokkitila päällä monta päivää ja mä en tiedä, miten saan asian teille kerrottua. Koen, että haluan olla se, joka tästä asiasta ensimmäisenä kertoo. Yritän minimoida kaikenlaisen spekulaation, koska tää tulee näkymään mun kasvoilla pitkään, Ollila kertoo.

– Toivottavasti tämä olisi jonkunlainen herätys jollekin. Olin siis sähköpotkulautaonnettomuudessa ja olen hyvin onnellinen, että olen tällä hetkellä ylipäätään elossa enkä ole halvaantunut.

Tapahtumasta järkyttynyt Ollila puhkeaa kyyneliin avatessaan onnettomuuspäivän tapahtumia. Sivullinen ohikulkija löysi Ollilan tajuttomana kadulta, jonka jälkeen hänet kiidätettiin sairaalaan tutkittavaksi.

– Aivoissa on kaikki hyvin ja kaikki mitä jäi jäljelle on pintanaarmuja, Ollila kertoo saamistaan vaurioista.

–Erittäin onnellinen, että olen vielä elossa, Ollila kirjoittaa.­

Päähän kohdistunut isku on ollut kuitenkin niin voimakas, että Ollila on menettänyt muistinsa useiden tuntien ajalta.

– En osaa sanoa mitään yksityiskohtia, koska multa on lähtenyt muisti monen tunnin ajalta ennen ja jälkeen tapahtuman. Jouduin tyytymään siihen, mitä ambulanssihenkilökunta ja sivullinen on kertonut tapahtumista.

Sähköpotkulaudat eli ”skuutit” valtasivat katukuvan pääkaupunkiseudulla viime kesänä. Vakavia vammoja sattuu 3–4 viikossa.

Ruhjeilla ja aivotärähdyksellä selvinnyt Ollila haluaa muistuttaa seuraajiaan, että vaikka sähköpotkulaudat ovat kivoja laitteita, ne ovat myös todella vaarallisia.

– Kuljen aina noin 15 kilometriä tunnissa enkä täysiä, ja se on luultavasti ollut mun pelastus tässä tilanteessa.

– Erittäin suuri keskisormi niille, jotka ajaa noilla sähköscoottereilla kävelyteillä. Niiden paikka on autotie tai pyörätie.

Ollila uskoo kaatuneensa pää edellä asvalttiin, sillä ainoastaan hänen kasvoissaan oli ruhjeita.­

Instagram-tarinansa lopussa Ollila paljastaa onnettomuuden runnomat kasvonsa. Hänen vasen silmänsä on kauttaaltaan musta ja koko kasvojen alue voimakkaasti turvonnut.

– Olen ilmeisesti tullut suoraan pää edellä, kun missään vaatteissa ei ole mitään ja muut paikat ei ole kipeenä, Ollila sanoo.

Sara Ollila on 21-vuotias helsinkiläisbloggaaja, joka esittelee blogissaan kauniisti sisustettua kotiaan ja tyylikkäitä asukuvia, jakaa kauneusvinkkejä sekä erilaisia reseptejä. Jo vuosien ajan blogannut Ollila on haalinut itselleen suuren seuraajakunnan sosiaalisen median kanavissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?