Khloé Kardashianin ennen ja jälkeen -kuva sai fanit hieraisemaan silmiään – tältä tosi-tv-kaunotar näyttää ilman kuvankäsittelyä - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashianin ennen ja jälkeen -kuva sai fanit hieraisemaan silmiään – tältä tosi-tv-kaunotar näyttää ilman kuvankäsittelyä

Sosiaalisessa mediassa hämmästellään, kuinka erilaiselta tosi-tv-tähti Khloé Kardashian näyttää somekuvissaan ja tv:ssä.

16.8.2020 10:41

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian sai toukokuussa aikaan todellisen myrskyn, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään. Kuvassa leveästi hymyilevä Khloé esitteli 119 miljoonalle Instagram-seuraajalleen uutta hiusväriään. Fanien huomio kiinnittyi hiusten sijaan siihen, kuinka erilaiselta 36-vuotias tv-tähti kuvassa näyttää.

Kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja Khloén Instagram-täyttyi kommenteista, joissa ihmeteltiin miten uusissa kuvissa tähden naama ja nenä vaikuttavat huomattavasti kapeammilta ja iho on virheettömän sileä.

– Khloélla on aivan uusi naama, Instagramissa ilkuttiin.

Nyt kohua herättänyt kuvaussessio on jälleen noussut otsikoihin, sillä Khloén kampaamokäynti esitettiin huippusuositussa Kardashianit-tosi-tv-sarjassa.

Perjantaina Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa Khloé nähtiin tismalleen samassa kampauksessa ja asussa kuin toukokuisessa Instagram-kuvassaan. Ero Instagram-kuvan ja todellisuuden välillä on selkeä, eikä se jäänyt tv-katsojilta huomaamatta.

Twitter ja Instagram täyttyivät nopeasti viesteistä ja kuvakaappauksista, kun tosi-tv-tähden fanit esittelivät eroavaisuuksia.

– Teinitytöt huomio, hän ei oikeasti näytä tältä, Twitterissä julistettiin.

– Stylistit pystyvät muuttamaan vain tiettyjä asioita. Sitten apuun tulee facetune.

Khloé Kardashian kuvattuna marraskuussa 2019.­

Monet ihmettelevät Twitterissä, miksi Khloé haluaa muokata somekuviaan.

– Khloé, älä viitsi. Olet kaunis, eikä sinun tarvitse muokata kuviasi, Twitterissä kirjoitetaan.

– Hän näyttää kauniilta molemmissa kuvissa, eikä kukaan varmaan kiistä sitä. Toista kuvaa on vain muokattu niin paljon, että hän näyttää ihan eri ihmiseltä. Se asettaa nuorille ulkonäköpaineita.

– Khloé näyttää upealta. Joten miksi hän julkaisee kuvia, jossa hän näyttää eri ihmiseltä, julkkisbloggaja Perez Hilton kirjoittaa Twitter-tilillään.

Khloén ulkonäkö on ollut jatkuvan kritisoinnin kohteena siitä lähtien kun tähti ensimmäisen kerran nousi kuuluisuuteen Kardashiani -tosi-tv-sarjan myötä vuonna 2007.

2017 Khloé nähtiin julkisuudessa tällaisessa tyylissä.­

Tähti on puhunut julkisuudessa avoimesti ulkonäköpaineistaan ja siitä, kuinka häntä on aina verrattu siskoihinsa.

– Olin aina tukeva. Ystäväni kulkivat bikineissä, mutta en koskaan kokenut olevani sinut sellaisten vaatteiden kanssa, hän sanoi People-lehdelle 2015.

– Tiesin, etten näytä sisariltani eikä minulla ole samanlaisia muotoja kuin heillä, mutten kokenut siinä olevan mitään väärää. Minulla oli rakastavat vanhemmat, jotka saivat minut tuntemaan itseni kauniiksi.

Vuonna 2016 Khloé myönsi muuttaneensa kasvojensa muotoa täyteaineilla. Khloé oli aikaisemmin kieltänyt hankkineensa minkäänlaisia kauneusoperaatioita, kun hänen siskonsa kyseenalaistivat tähden muuttuvan ulkonäön Kardashianit-sarjassa.

Khloé kiistää käyneensä nenäleikkauksessa tähän päivään saakka, ja sanoo nenänsä näyttävän kapeammalta varjostusmeikin takia.

Kardashianien perhe ponnahti julkisuuteen Khloén siskon Kim Kardashianin seksivideon ansiosta. Pian perhe sai oman tosi-tv-sarjansa. Kuvassa Khloé vuonna 2008, vuosi tosi-tv-ohjelman alkamisen jälkeen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?